Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΡΕΣΤΗ

0 σχόλια

Στο πλαίσιο της εύρυθμης και σωστής λειτουργίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ορέστη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, σε αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου του Δήμου μας, ενημερωτική συγκέντρωση - συνάντηση των υπευθύνων της Ακαδημίας με τους γονείς των παιδιών, που συμμετέχουν στα προγράμματά της.
Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση και συζήτηση, αφού δόθηκε λόγος και σε όσους απ' τους γονείς είχαν προτάσεις, που σα στόχο είχε την ενημέρωση των γονέων για όλες τις δράσεις της Ακαδημίας καθώς και την ποσότητα και ποιότητα των προπονήσεων των μικρών αθλητών.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην προσπάθεια διάπλασης του χαρακτήρα των παιδιών και την κατανόηση από μέρους τους του "ευ αγωνίζεσθαι".
Για όλα αυτά τα θέματα μίλησαν ο κ. Χρηστούδης Χρήστος, καθηγητής Σωματικής Αγωγής, προπονητής Ποδοσφαίρου επιπέδου UEFA A΄ και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, ο κ. Τσομπανίδης Απόστολος, καθηγητής Σωματικής Αγωγής και προπονητής Ποδοσφαίρου και ο κ. Βαϊλεζούδης Αντώνιος, μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος της Ακαδημίας.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Ν. Ορεστιάδας κ. Μαυρίδης Βασίλειος και ως Δήμαρχος και ως γονέας.

Μ.Γ.Σ. Ορεστης Ορεστιαδας


e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό