ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Τρίτη, 2 Αυγούστου 20160 σχόλιαΈγινε χθες Δευτέρα1/8/16 η πρώτη συνάντηση για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-17 μεταξύ των ποδοσφαιριστών, προπονητών και διοίκησης της ομάδας μας,ανακοινώθηκε στους ποδοσφαιριστές η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας που είναι η Δευτέρα 8 Αυγούστου και ώρα 5:30 στο γήπεδο Διδυμοτείχου .

Γυμναστής στην προετοιμασία θα είναι ο κ.Παρασχούδης Μπάμπης.,προπονητής τερματοφυλάκων ο Δερβεντλής Γιάννης. 

 Επίσης ανακοινώνεται ότι η Α.Ε ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ σε συνεργασία με τον Άρη Πραγγίου θα κατεβάσει ομάδα με εφήβους της ακαδημίας μας στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ προπονητής της ομάδας αυτής θα είναι ο κ.Μαυράκης Χρήστος ο οποίος επανέρχεται στην ομάδα μας,υπεύθυνος στην β’ομάδα θα είναι από μεριάς της διοίκησης της ΑΕΔ ο κ.Μπουρουλίτης Παναγιώτης ,η προετοιμασία θα αρχίσει στις 22 Αυγούστου.

Σε ότι αφορά την ακαδημία της ομάδας μας τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι προσθήκες σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο ,οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στο γήπεδο Διδυμοτείχου το απόγευμα 5:30 έως 8:00 προπονητές στην ακαδημία θα είναι και φέτος ο κ. Παρασχούδης Μπάμπης που θα είναι και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας ,ο κ.Τσιομπανίδης Δήμος,ο κ.Τασιούδης Χάρης ,ο κ.Παπαδόπουλος Μάκης και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Δερβεντλής Γιάννης ο οποίος είναι παλιός τερματοφύλακας της ομάδας μας . εκ της Διοικήσεως Επιμέλεια: panos Thrakiotis
 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
Διαβάστηκε
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger