Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Μήνυση για διαδικασία αυτοφώρου κατά Γκιρτζίκη!

0 σχόλια
Μήνυση κατά του προέδρου της ΕΠΟ κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας μετά την απόφαση Γκιρτζίκη να αποκλείσει από την επικείμενη ψηφοφορία δύο συνέδρους-εκπροσώπους της συγκεκριμένης ένωσης.

 Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΕΠΣ Άρτας (που ανήκει στην αντιπολίτευση της ΕΠΟ), Θανάση Τρομπούκη, στην απόφαση του Γιώργου Γκιρτζίκη να αποκλείσει από την επικείμενη ψηφοφορία στη Γ.Σ. της ομοσπονδίας δύο συνέδρους-εκπροσώπους της συγκεκριμένης ένωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τρομπούκης αποχώρησε από τη Γ.Σ. και κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα όπου κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου της ΕΠΟ για παραβίαση δικαστικής απόφασης και παράβαση καθήκοντος ζητώντας να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και να συλληφθεί ο Γκιρτζίκης.
 Αυτό βέβαια είναι κάτι που θα αποφασίσει πλέον ο αρμόδιος εισαγγελέας, αλλά το γεγονός είναι ότι μπήκε ήδη μπουρλότο στη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας.
 Ο Γκιρτζίκης απαγόρευσε στους δύο εκπροσώπους της ένωσης του Θανάση Τρομπούκη να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία, παρότι –όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας- έχει στα χέρια του δικαστική απόφαση που επιβάλλει στη διοίκηση της ΕΠΟ να επιτρέψει στους δύο συγκεκριμένους συνέδρους-συνεργάτες του να ψηφίσουν σχετικά με τον απολογισμό της νυν διοίκησης της ομοσπονδίας.
 Ο Τρομπούκης ισχυρίζεται ότι ο Γκιρτζίκης απαγόρευσε αυθαίρετα και παράνομα στους δύο εκπροσώπους της ΕΠΣ Άρτας να λάβουν μέρος στη διαδικασία και γι’ αυτό κατέθεσε πριν από λίγο μήνυση κατά του προέδρου της ΕΠΟ, αξιώνοντας την άμεση σύλληψή του και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη!



Επιμέλεια: panos Thrakiotis

 e-mail:  pthrakiotis@mail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό