Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Προκήρυξη Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Παίδων-Κορασίδων (Κ 16)

0 σχόλια
Η Ε.Ο.ΠΕ. έχει εκδώσει την Προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley 2016 για τις Κατηγορίες, Παίδων-Κορασίδων (Κ 16).
Από τα τουρνουά που θα διοργανωθούν θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ένωσή μας στους Τελικούς του Πρωταθλήματος Beach Volley Παίδων-Κορασίδων Κ 16, που θα γίνει 29-31 Ιουλίου 2016 στην Αθήνα.

Οι τελικοί της Περιφέρειας θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 24 Ιουλίου 2016.

Παρακαλούμε, το συντομότερο δυνατόν, να μας γνωρίσετε, αν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος από το Σωματείο σας, μόνο ή σε συνδυασμό με άλλο Φορέα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτης, Εταιρεία κλπ), για τη διοργάνωση τουρνουά Beach Volley, Juniors Regional (OPEN ή FINAL), σε συνεργασία με την Ένωσή μας.
 Για την καλύτερη ενημέρωση, σας επισυνάπτουμε την φόρμα έγκρισης, καθώς και το συνοπτικό συμφωνητικό ανάληψης ανεξάρτητης διοργάνωσης.
 Οι αναλυτικοί όροι συνδιοργάνωσης θα κοινοποιηθούν, μόλις εκδοθούν από την ΕΟΠΕ. Παρακαλούμε για την μελέτη και εφαρμογή της Προκήρυξης, που μπορείτε να την κατεβάσετε από το blog της Ένωσης.
 Για κάθε επιπλέον πληροφορία και συνεννόηση, μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στην Ένωσή μας. Επιμέλεια: panos Thrakiotis

 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό