ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥΔΗ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Τρίτη, 14 Ιουνίου 20160 σχόλια

Συνεχίζει να αναβαθμίζει την Ακαδημία  του ο Ορέστης Ορεστιάδας , με τέσσερα  νεοκλεγέντα μέλη , Βαϊλεζούδης,  Αρχοντόγλου, Διαμαντόπουλος  και  Τσισμαλίδης να είναι υπεύθυνοι  για την σωστή λειτουργία των τμημάτων.
Παράλληλα ανακοίνωσε την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή – γυμναστή κ. Χρήστου Χρηστούδη ως υπεύθυνο της Ακαδημίας.

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Στο πλαίσιο της εύρυθμης και σωστής λειτουργίας της Ακαδημίας του (ποδοσφαιρικής φυσικά) αλλά και αναγνώρισης της σπουδαιότητας του έργου της, ο Ορέστης τοποθέτησε ως υπεύθυνους για το εν τέλει ποικίλο έργο που παράγεται σ’ αυτήν (ποδοσφαιρικό, αθλητικό, παιδαγωγικό, κοινωνικό), τα νεοεκλεγέντα μέλη του κ.κ. Βαϊλεζούδη, Χαρ. Αρχοντόγλου, Χαρ. Διαμαντόπουλο και Αθ. Τσισμαλίδη.
Επίσης με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει την πρόσληψη για την Ακαδημία του, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο καταξιωμένου προπονητή – γυμναστή κ. Χρήστου Χρηστούδη.

Ο Χρήστος Χρηστούδης γνωστός για τις προπονητικές αλλά και παιδαγωγικές του ικανότητες και επιδόσεις , θα συντελέσει στη σχεδιαζόμενη αναβάθμιση του επιχειρούμενου έργου της Ακαδημίας καταδεικνύοντας την ευαισθησία του Συλλόγου για την ποδοσφαιρική και όχι μόνο διαπαιδαγώγηση των σε τρυφερή ηλικία αθλητών αλλά και τον με ενότητα συντονισμό όλων των δυνάμεων του Ορέστη για την επίτευξη των στόχων του.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis

e-mail:  pthrakiotis@mail.com