Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥΔΗ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

0 σχόλια

Συνεχίζει να αναβαθμίζει την Ακαδημία  του ο Ορέστης Ορεστιάδας , με τέσσερα  νεοκλεγέντα μέλη , Βαϊλεζούδης,  Αρχοντόγλου, Διαμαντόπουλος  και  Τσισμαλίδης να είναι υπεύθυνοι  για την σωστή λειτουργία των τμημάτων.
Παράλληλα ανακοίνωσε την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή – γυμναστή κ. Χρήστου Χρηστούδη ως υπεύθυνο της Ακαδημίας.

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Στο πλαίσιο της εύρυθμης και σωστής λειτουργίας της Ακαδημίας του (ποδοσφαιρικής φυσικά) αλλά και αναγνώρισης της σπουδαιότητας του έργου της, ο Ορέστης τοποθέτησε ως υπεύθυνους για το εν τέλει ποικίλο έργο που παράγεται σ’ αυτήν (ποδοσφαιρικό, αθλητικό, παιδαγωγικό, κοινωνικό), τα νεοεκλεγέντα μέλη του κ.κ. Βαϊλεζούδη, Χαρ. Αρχοντόγλου, Χαρ. Διαμαντόπουλο και Αθ. Τσισμαλίδη.
Επίσης με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει την πρόσληψη για την Ακαδημία του, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο καταξιωμένου προπονητή – γυμναστή κ. Χρήστου Χρηστούδη.

Ο Χρήστος Χρηστούδης γνωστός για τις προπονητικές αλλά και παιδαγωγικές του ικανότητες και επιδόσεις , θα συντελέσει στη σχεδιαζόμενη αναβάθμιση του επιχειρούμενου έργου της Ακαδημίας καταδεικνύοντας την ευαισθησία του Συλλόγου για την ποδοσφαιρική και όχι μόνο διαπαιδαγώγηση των σε τρυφερή ηλικία αθλητών αλλά και τον με ενότητα συντονισμό όλων των δυνάμεων του Ορέστη για την επίτευξη των στόχων του.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis

e-mail:  pthrakiotis@mail.com
  Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

• Thats blogger template

www.thrakiotis.com

To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

• choosing webhost for a blog

Δείτε όλα τα βίντεο

Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

• Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

Α ΈΒΡΟΥ 2016-

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

• Blogger widgets and plugins