Γκιρτζίκης : Η δυναμική της παράταξής μας είναι πολύ μεγάλη -Θα είμαι και πάλι υποψήφιος

Παρασκευή, 20 Μαΐου 20160 σχόλια

Αποφασισμένος να «κατέβει» και αυτή τη φορά ως υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ τόνισε ο Γιώργος Γκιρτζίκης στην ομιλία του στη χθεσινή συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των Ενώσεων που τον στηρίζουν.
 Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας ανέφερε ότι η ΕΠΟ και κατ’ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να παραμείνει στα χέρια των Ενώσεων και να μην γίνουν αλλαγές που θα το φέρουν σε εκείνα των μεγάλων ομάδων.
 «Δεν αλλάζει τίποτα στην απόφασή μου να είμαι υποψήφιος, παρά τα όσα ανούσια γράφονται και λέγονται και τον πόλεμο που δέχομαι. Γίνεται αντιπολίτευση στη διοίκησή μας και τα δημοσιεύματα κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο. Δέχομαι καταγγελίες και μου ασκούν πιέσεις, ενώ σε κάποιους από εμάς έκαψαν τις περιουσίες μας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κοιτάζω το έργο μου στην ΕΠΟ.
 Η δυναμική της παράταξής μας είναι πολύ μεγάλη και το βλέπετε»,
ανέφερε και συνέχισε: «Έχει κακούς συμβούλους που τον οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις. Δεν πρόκειται όμως να κάνω άλλη υποχώρηση κι αυτή που έγινε για τη διεξαγωγή του τελικού είναι η τελευταία».
 Τέλος σχολίασε για τις σχέσεις της ΕΠΟ με την UEFA και τη FIFA: «Οι εκλογές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα γίνουν τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα κι αυτό δείχνει τις σχέσεις που έχουμε. Και με την ευκαιρία θέλω να πω ότι αν ο Θόδωρος Θεοδωρίδης είναι υποψήφιος, τότε θα εκλεγεί πρόεδρος της UEFA», κατέληξε.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis

e-mail:  pthrakiotis@mail.com Διαβάστηκε
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger