Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Βαγγέλης Πουλιλιός:Η μόνη λύση είναι η συνδρομή του στρατού

0 σχόλια
Τη συνδρομή του Ελληνικού Στρατού έχει την πρόθεση να ζητήσει ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, προκειμένου να γίνει η αποκατάσταση των εδαφών καλλιεργήσιμων εκτάσεων, όπου μετά από τα τελευταία πλημμυρικά φαινόμενα προκλήθηκαν κρατήρες από την ένταση των ορμητικών νερών και επιχωματώσεις από φερτά υλικά.
 Ο αριθμός των εκτάσεων αυτών στο δήμο εκτιμάται ότι αγγίζει τα πέντε χιλιάδες στρέμματα, τα οποία παραμένουν ακαλλιέργητα αφού καμία εργασία αποκατάστασής τους δεν έχει προχωρήσει.
 Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τον κ. Πουλιλιό, αποδίδεται στην ανυπαρξία σχετικής εισήγησης από πλευράς υπηρεσιών της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή οι χρηματοδότηση του έργου απομάκρυνσης φερτών υλικών και αποκατάστασης από το Ταμείο Αλληλεγγύης.
 «Όλα τα αρμόδια υπουργεία που επισκέφθηκα πρόσφατα  έδωσαν την ίδια απάντηση όπως και ότι δεν υπάρχουν χρήματα, ακόμη και για την αποκατάσταση αντλιοστασίων και δικτύων διανομής νερού στον κάμπο όπως και κατεστραμμένων καναλέτων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πουλιλιός υπογραμμίζοντας πως «Η μόνη λύση είναι η συνδρομή του στρατού, ώστε άμεσα οι αγρότες να μπορούν και πάλι να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους».
 Πηγή: ert.gr, Δήμητρα Παρασκευοπούλο

 
Διαβάστηκε
Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό