Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ

0 σχόλια
«ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ»
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την εξής δήλωση:

«Στα πλαίσια των καθηκόντων μου για τον Συντονισμό Τομέων του κυβερνητικού έργου, μετά από πρόταση του αρμόδιου Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, αναλαμβάνω να συντονίσω αρρυθμίες και ανάμεσα στα Υπουργεία, που εμπλέκονται στη καταπολέμηση της διαφθοράς.
Είναι γεγονός, ότι χρειάζεται παρέμβαση και επίλυση σε πολλά επίπεδα, όπου εμπλέκονται πολλές Υπηρεσίες πολλών Υπουργείων σε μια τόσο σημαντική υπόθεση, όπως το να αποδώσουν λογαριασμό, να πληρώσουν ή να πάνε φυλακή, όλοι εκείνοι που εξαπάτησαν και έκλεψαν τα Δημόσια Ταμεία, άρα και τον συνεπή Έλληνα φορολογούμενο, με χίλιους μύριους τρόπους.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι είδους «εμπλοκές» εννοείτε μεταξύ Υπηρεσιών;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Για παράδειγμα, σας αναφέρω, ότι ο Υπουργός Επικρατείας για την Πάταξη της Διαφθοράς, ο Παναγιώτης Νικολούδης, σοβαρός και έντιμος άνθρωπος,  πρέπει να έχει «ανοιχτούς διαδρόμους» στην συνεργασία του με αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών ή της Δικαιοσύνης, προκειμένου να τεκμηριώσει το αποτέλεσμα των όποιων ερευνών του. Δεν με νοιάζει να τρέχω μέρα - νύχτα, προκειμένου να τον βοηθήσω.
Οι άνθρωποι της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, του ΣΔΟΕ, που πράγματι δίνουν έναν αγώνα, πρέπει να έχουν ακόμη πιο «ελεύθερα χέρια» σε συνεργασία και με τις Υπηρεσίες και άλλων Υπουργείων, για να «βγάλουν στο φως» και να παραδώσουν στη Δικαιοσύνη όλη την σαπίλα, που έτρωγε τις σάρκες μας όλα αυτά τα χρόνια.
Θεωρώ, επίσης, πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός, ότι προχωρεί τάχιστα η συνεργασία με τις Ελβετικές Αρχές για εκείνους, που έβγαλαν παράνομα τα λεφτά τους ή που είχαν «ξεχάσει» να τα δηλώσουν στις φορολογικές τους δηλώσεις.
Σας βάζω, επίσης και το πολύ σημαντικό θέμα - που και αυτό θα πρέπει να λυθεί με συντονισμό των συναρμόδιων Υπουργείων  - όλων εκείνων που κλέβουν το ελληνικό Δημόσιο, δηλώνοντας έδρα κατοικίας το εξωτερικό, χώρια από εκείνους που μας κλέβουν με ένα σύμπλεγμα αλληλοκαλυπτόμενων εξωχώριων εταιρειών.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Θα πετύχετε τον στόχο σας;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είναι απαίτηση του κάθε Έλληνα. Καθυστερήσαμε ανεπίτρεπτα επί πέντε μήνες.
Δεν μου βγαίνει από το μυαλό, ότι πολλοί θέλουν να πέσει αυτή η κυβέρνηση, ακριβώς επειδή είχαν συνηθίσει να απολαμβάνουν ασυλίας και ατιμωρησίας.
Εμπλεκόμενοι στη λίστα Λαγκάρντ έχουν το θράσος να κυκλοφορούν ελεύθεροι, χωρίς να πληρώνουν μία! Και μάλιστα να κυκλοφορούν στις πλάτες ελλήνων πολιτικών, ακόμη και στα ευρωπαϊκά σαλόνια!
Έχουμε τη λίστα Λιχτενστάιν, τη λίστα Λονδίνου, τις λίστες εγχώριων και παρένθετων εταιρειών.
Μόνο εδώ στην Ελλάδα, πρόσφατα, ο κ. Νικολούδης ανακάλυψε αδήλωτες καταθέσεις 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, που αν συντονιστούν κατάλληλα τα συναρμόδια Υπουργεία, μπορούν να αποδώσουν πρόστιμα στα Κρατικά Ταμεία ύψους 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ».e-mail:  pthrakiotis@mail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό