Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Μιλάμε. Συνεργαζόμαστε. Βοηθάμε

0 σχόλια
Εθνική Συνάντηση με θέμα:
«Το Διασυνοριακό Δίκτυο του GIMMIE SHELTER».
Κάνουμε διάλογο για την προστασία των ευπαθών ομάδων.
Μιλάμε. Συνεργαζόμαστε. Βοηθάμε. 


Καβάλα 20.07.2015 - Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης διοργανώνει Εθνική Συνάντηση με τίτλο «Το Διασυνοριακό Δίκτυο του GIMMIE SHELTER. Κάνουμε διάλογο για την προστασία των ευπαθών ομάδων. Μιλάμε. Συνεργαζόμαστε. Βοηθάμε». Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 και ώρα 11:00-15:00, στο Ξενοδοχείο Lucy, αίθουσα Αντισάρα  στην Καβάλα στο πλαίσιο της δράσης 4.2 «National Meetings – Εθνικές Συναντήσεις» του έργου ‘’GIMMIE SHELTER’’ / Joint Strategy for the social protections of vulnerable social groups / Κοινή στρατηγική κοινωνικής προστασίας ευπαθών ομάδων» του Προγράμματος Διασυνοριακής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013.
Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του έργου GIMMIE SHELTER και των δράσεων που θα υλοποιηθούν από κάθε εταίρο του έργου ενώ θα γίνει εκτενής συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη λειτουργία του Διασυνοριακού Δικτύου Συνεργασίας καθώς, επίσης και ανακοινώσεις σχετικές με το πλαίσιο συνεργασίας των μελών του δικτύου.
Αποστολή του ‘’GIMMIE SHELTER’’ είναι η ευαισθητοποίηση και η συντονισμένη δράση όλων των Φορέων, ώστε να καταπολεμηθεί και να εξαλειφθεί το φαινόμενο της εμπορίας παιδιών σε περιοχές συνεργασίας των δύο αυτών Βαλκανικών χωρών.  Στο πλαίσιο αυτό οι δύο χώρες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μέσα από ένα συντονισμένο δίκτυο φορέων για τη  δημιουργία ενός νέου Οργανισμού, όπου θα μπορούν περισσότερες ευπαθείς ομάδες να απευθύνονται σε αναζήτηση ψυχολογικής στήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών.
Απώτερος σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια ενιαία φιλοσοφία για τον περιορισμό του αριθμού των ανισοτήτων για την παροχή ίσων ευκαιριών πρόσβασης στα κοινωνικά αγαθά για όλους και ταυτόχρονα για την ενίσχυση ενεργειών  συνοχής και αλληλεγγύης προς τις κοινωνικά ασθενέστερες ομάδες συνανθρώπων μας.

Το έργο “GIMMIE SHELTER” χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

e-mail:  pthrakiotis@mail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό