Πρόεδρος Θύελλας Φιλώτα: Αυτός που θα κυνηγήσει την ουσία και όχι το θέαμα θα πάρει το πρωτάθλημα!!

Τρίτη, 14 Απριλίου 20150 σχόλια

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Θύελλας Φιλώτα Τάσος Γκιαουράκης και αναφέρθηκε στο επερχόμενο ματς της ομάδας του με τον Άρη.
Mίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη την Κυριακή στη Φλώρινα, δίνοντας απαντήσεις σε θέματα που αφορούν τα εισιτήρια του αγώνα και τις τιμές αυτών.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλ. Μετρόπολις»:


Για το παιχνίδι: «Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα, θα χαρούμε να τον φιλοξενήσουμε. Θα ήθελα να τον κερδίσουμε, αλλά είναι δύσκολο.Εύχομαι να κερδίσει το ποδόσφαιρο. Θα είναι μία γιορτή για την Φλώρινα».

Για την χωρητικότητα και τις τιμές των εισιτηρίων:  «Παίρνει περίπου 7000-8000 με την αστυνομία να μας έχει πει να βάλουμε μέσα μόνο 4000. “Όλα τα εισιτήρια είναι 10 ευρώ. Σε όλα τα παιχνίδια. Εμείς όπου πήγαμε, όποιοι και να ήρθαν το εισιτήριο ήταν 10 ευρώ».

Για τα εισιτήρια που ζήτησε ο Άρης: «Υπολογίζουμε σε 2000-2500 κόσμο εκ των οποίων οι περισσότεροι θα είναι Αρειανοί. “Όταν παίζεις με τον Άρη θέλεις να βγάλεις και κάποια έξοδα. Δεν τον βρίσκεις κάθε μέρα τον Άρη. Έχουμε ένα μπάτζετ κοντά τις 150.000. Την προηγούμενη εβδομάδα με πήραν τηλέφωνο από τον Άρη και μας ζήτησαν 1000 εισιτήρια. Δεν το κλείσαμε, θα κλείσει μέσα στην εβδομάδα».


Για το ποιος πιστεύει ότι στο τέλος θα πανηγυρίσει την άνοδο: «Αυτός που θα κάνει λιγότερα λάθη θα πάρει το πρωτάθλημα. Αυτός που θα κυνηγήσει την ουσία και όχι το θέαμα. Πιστεύω στο τέλος να επικρατήσει ο Άρης. Είναι ιστορικό σωματείο, μεγάλη ομάδα. Μ΄αρέσει ο Άρης σαν ομάδα, πιστεύω ότι θα ανέβει. Τον έχω δει τον Άρη δύο φορές και από τότε είναι ακόμα πιο δυνατός.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook Κάντε τα σχόλιά σας στο pthrakiotis@mail.com
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger