latest Post

Α ΕΒΡΟΥ

Η ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

Τετραήμερο ρεπό πήραν από σήμερα οι παίκτες της Δόξας προκειμένου να γιορτάσουν με τις οικογένειες τους τις ημέρες του Πάσχα.  Μετά το παιχνίδι της Ελευθερούπολης, το τρίτο στην σειρά σε
διάστημα έξι ημερών, η ομάδα επέστρεψε στις κανονικές προπονήσεις. Άλλωστε οι προπονήσεις σε εντατικούς ρυθμούς αποτέλεσαν μια πολυτέλεια το τελευταίο διάστημα λόγω των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Πέντε για τέλος που μόνο εύκολα δεν είναι…
Πριν το επόμενο παιχνίδι, με τον Καμπανιακό στην Δράμα, υπάρχει ένα δεκαπενθήμερο όπου η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί για την τελευταία πεντάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων που απομένουν μέχρι το τέλος του φετινού  πρωταθλήματος.  Μετά και την χθεσινή ήττα του Ακροπόταμου στην έδρα του από το Σουφλί, η Δόξα καλείται να παίξει με τρεις αντιπάλους, δύο εκ των οποίων (Ακροπόταμο εκτός και Κοκκινόχωμα στην Δράμα) παλεύουν για την επιβίωση τους στην κατηγορία και ο τρίτος (Πανσερραϊκός στις Σέρρες) πιθανώς να παίζει το τελευταίο του χαρτί για την άνοδο.
Τρία παιχνίδια όπου η νίκη σβήνει κάθε υπόνοια εύνοιας σε κάποιο αντίπαλο. Παράλληλα υπάρχει το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Καμπανιακό στην Δράμα όπου η ομάδα της Χαλάστρας δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί –σύμφωνα με το έθιμο των ημερών- ως πρόβατο επί σφαγήν, παρατάσσοντας ξανά νεαρούς ποδοσφαιριστές στο αρχικό του σχήμα, όπως έκανε στο τελευταίο του παιχνίδι με το Αγιονέρι.
 Μοιραία το παιχνίδι με τον Ηρακλή στους Αμπελόκηπους, φαντάζει σαν αυτό με την μικρότερη δυσκολία, όσο μπορεί αυτό να συμβεί με ένα αντίπαλο με την δυναμική της ομάδας από την Θεσσαλονίκη.
Συμπερασματικά, το κλείσιμο των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Δόξας μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Σε αυτά τα πέντε τελευταία παιχνίδια οι παίκτες των «μαυραετών» μετά την ξεκούραση των ημερών που ακολουθούν, πρέπει να αποδείξουν ότι η φετινή πορεία τους, από το σημείο που έγινε η επανεκκίνηση, δεν ήταν τυχαία.
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, σε κάθε περίπτωση και υπό τις γνωστές συνθήκες, σίγουρα δεν ήταν συμπτωματικά. Όμως  και καθώς η τελευταία γεύση είναι αυτή που κρατάει περισσότερο στην μνήμη του κόσμου, το τελείωμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων πρέπει να είναι αντίστοιχο αυτού που αρμόζει σε μια ομάδα του βεληνεκούς της Δόξας.
Η παρουσία της Δόξας στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας από μόνη της είναι υποτιμητική για μια ομάδα με την δική της ιστορία και γι’ αυτό όταν θα γίνει ο απολογισμός στο τέλος της  χρονιάς η αξιοπρεπέστατη  -μέχρι τώρα- παρουσία της απαιτεί ένα αντίστοιχο τελείωμα.
Τελευταίες ευκαιρίες και για όσους θέλουν να παραμείνουν  στην ομάδα
Αρκετοί από τους παίκτες της Δόξας θα αποτελέσουν το βασικό κορμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ποιοι θα είναι αυτοί είναι ένα θέμα που ακόμη παραμένει ανοιχτό καθώς ο απολογισμός και η τελική αξιολόγηση θα ξεκινήσει μετά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής. Στο διάστημα που υπολείπεται μέχρι τότε , κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της Δόξας θα έχουν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την περίπτωση της παραμονής τους στο στρατόπεδο των «μαυραετών».
Είναι γεγονός ότι ήδη υπάρχουν τα πρώτα συμπεράσματα που μέχρι το τέλος θα επιβεβαιωθούν ή θα αλλάξουν σε ότι αφορά την αγωνιστική παρουσία των παικτών της ομάδας. Πέρα από όσους αποφασίσουν, για τους δικούς τους λόγους να μην παραμείνουν, όσοι από τους υπόλοιπους θέλουν να συνεχίσουν και να συνδράμουν στην επιστροφή της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία, πρέπει να εντείνουν την δική τους προσπάθεια για να επιβεβαιώσουν την αξία τους και την περίπτωση να φορέσουν και του χρόνου την ασπρόμαυρη φανέλα .
Γιορτινή ατμόσφαιρα και δωράκια
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, όλοι οι παίκτες της ομάδας καθώς και το βοηθητικό προσωπικό ανέβηκαν στα γραφεία για να πάρει ο καθένας τα καθιερωμένα δωράκια. Ένα τσουρέκι μια λαμπάδα και μια φιάλη κρασί μαζί με πολλές ευχές για να περάσουν όσο το δυνατό καλύτερα τις γιορτινές μέρες, χωρίς όμως να ξεχνούν την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή της Δόξας
Παντζιαράς: «Όλα με μέτρο»
Όπως χαρακτηριστικά τους είπε ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Παντζιαράς: « Δεν πρέπει να ξεχαστείτε και να ξεφύγετε από την αθλητική σας καθημερινότητα. Είστε ποδοσφαιριστές της Δόξας και πρέπει να ακολουθήσετε συγκεκριμένη διατροφική σειρά μαζί με την συντήρηση που επιβάλλεται να κάνετε σαν αθλητές. Για αυτό σε ότι κάνετε να φροντίσετε να μην χάσετε το μέτρο».  Πριν φύγουν οι παίκτες της Δόξας ζυγίστηκαν όλοι και πήραν τις σχετικές εντολές για το πώς να διαχειριστούν την καθημερινότητα τους μέχρι την Τρίτη που θα επιστρέψουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων.
Μόνο οι τιμωρημένοι εκτός
Η διακοπή του πρωταθλήματος θα έχει θετική επίδραση στα πλάνα του Παντζιαρά καθώς με την επιστροφή των παικτών και ενόψει του αγώνα της επόμενης Κυριακής θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες εκτός των δύο τιμωρημένων για κάρτες (Γελαδάρης-Λάσπατζης). Ο Χαριτίδης αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα όπως και ο Μουδούρογλου που ενώ ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο ταλαιπωρήθηκε από μια γαστρεντερίτιδα τις τελευταίες μέρες. Τέλος και ο Στόικος που ένιωσε μια ενόχληση στο πόδι στην προθέρμανση του αγώνα της Ελευθερούπολης και δεν αγωνίστηκε, συνέχισε μέχρι σήμερα να κάνει ατομικό πρόγραμμα αλλά όπως όλα δείχνουν την Τρίτη θα είναι στην διάθεση του προπονητή του.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook Κάντε τα σχόλιά σας στο pthrakiotis@mail.com

About Panos thrakiotis 1

Panos thrakiotis 1
Recommended Posts × +

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΕΝΑ ΝΕΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ

Φανταστικό γκολ