Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΣΕΚ

0 σχόλια

Η Τριμελής Επιτροπή του άρθρου 10 παρ. 3 εδ  παρ. 3 εδ αα του Ν. 4310/2014 (ΦΕΚ258/Α/8-12-2014)ανακοινώνει ότι  προκηρύσσει ανοιχτή πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για τον ορισµό  επτά (7) µελών του Περιφερειακού Επιστηµονικού Συµβουλίου Έρευνας και Καινοτοµίας (ΠΣΕΚ) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σύµφωνα µε το άρθρο 10 παρ 3 εδ ββ του Ν. 4310/2014.
∆ικαίωµα υποψηφιότητας έχουν όσοι είναι κάτοχοι πτυχίου Ελληνικών Ανωτάτων ή Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων ή Ιδρυµάτων του εξωτερικού (συνοδευόµενα από αναγνώριση πτυχίου στην ηµεδαπή). Θα προτιµηθούν, όσοι είναι κάτοχοι, αθροιστικά, διπλώµατος µεταπτυχιακών σπουδών και εµπειρίας στο σχεδιασµό και την υλοποίηση ερευνητικών/αναπτυξιακών προγραµµάτων, σύµφωνα µε το άρθρο 10 παρ 2 του Ν. 4310/2014.
Σηµειώνεται ότι από τα επτά (7) µέλη του ΠΣΕΚ, τα τρία (3) πρέπει να είναι καθηγητές ή ερευνητές, εκπρόσωποι δηµόσιων ερευνητικών οργανισµών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης µε αναγνωρισµένο κύρος και µακρόχρονη ερευνητική και επαγγελµατική πείρα στο δηµόσιο ή/ και στον ιδιωτικό τοµέα σε θέµατα ΕΤΑΚ. Τα δε υπόλοιπα µέλη προέρχονται από την τοπική αυτοδιοίκηση, τους παραγωγικούς φορείς και τον επιχειρηµατικό χώρο και κατά προτίµηση είναι κάτοχοι αθροιστικά, διπλώµατος µεταπτυχιακών σπουδών και εµπειρίας στο σχεδιασµό και την υλοποίηση ερευνητικών/αναπτυξιακών προγραµµάτων, σύµφωνα µε το άρθρο 10 παρ 2 του Ν. 4310/2014.
Η θητεία των µελών του (ΠΣΕΚ) είναι τετραετής και µπορεί να ανανεωθεί µία µόνο φορά.
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, η οποία συνοδεύεται από βιογραφικό σηµείωµα, το περιεχόµενο του οποίου προκύπτει από τα συνηµµένα αποδεικτικά έγγραφα.
Η αίτηση υποψηφιότητας και το βιογραφικό σηµείωµα υποβάλλονται στη Γραµµατεία του Γραφείου Περιφερειάρχη µέσα σε αποκλειστική προθεσµία δεκαπέντε (15) ηµερών που αρχίζει την 18-3-2015 και λήγει την  1-4-2015. Η αίτηση µπορεί να υποβάλλεται και µε συστηµένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση (Γ. Κακουλίδου 1 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ).
          Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί  στο πρόγραμμα διαύγεια (ΑΔΑ: 7ΓΥΥ7ΛΒ-ΝΡΘ), στην ιστοσελίδα της ΠΑΜΘ (pamth.gov.gr) καθώς και στην  ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας ΄Ερευνας και Τεχνολογίας  (http://www.gsrt.gr)

Από το Γραφείο Τύπου
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης


Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook Κάντε τα σχόλιά σας στο pthrakiotis@mail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό