Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΜΘ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

0 σχόλια
Τις αντιδράσεις της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προκάλεσαν πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις του δημάρχου Σουφλίου Ευάγγελλου Πουλιλιό, που αφορούν στη φυγή των στρατιωτικών από το Σουφλί προς την Αλεξανδρούπολη.


“Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε.
Την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 παρακολουθήσαμε την παρέμβασή σας στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Thrakinet TV Channel, στο υπό συζήτηση θέμα με τίτλο: «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ».

Με έκπληξη ακούσαμε την τοποθέτησή σας και το φόβο που εκφράσατε για την ασφάλεια των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) κατά τη μετακίνησή τους από την Αλεξανδρούπολη, όπου διαμένουν, στο Σουφλί, όπου υπηρετούν, προκειμένου να ενισχύσετε την επιχειρηματολογία σας για τη φυγή των στρατιωτικών από το Σουφλί προς την Αλεξανδρούπολη. Μάλιστα, προχωρήσατε και ένα βήμα παραπάνω και υποστηρίξατε ότι πίσω από αυτή την κίνηση κρύβονταν πολιτικά συμφέροντα πολιτικής αρχής της Αλεξανδρούπολης. Τέλος, προβήκατε σε πρόταση, και μάλιστα όπως αναφέρατε τη μεταφέρατε στο νέο Υπουργό Εθνικής Άμυνας, η δυνατότητα μετακίνησης των ανωτέρω εκτός της έδρας της Μονάδας όπου υπηρετούν να μειωθεί από τα 50 χλμ στα 15 χλμ.
Αντιπαρερχόμενοι της όποιας πολιτικής αντιδικίας σας, στην οποία όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να εμπλακούμε οι στρατιωτικοί, λόγω συνταγματικών απαγορεύσεων, σας προτρέπουμε να αναζητήσετε ο ίδιος τους λόγους φυγής των συναδέλφων μας από το Σουφλί προς την Αλεξανδρούπολη αντί να προτείνετε μέτρα που αποδυναμώνουν δικαιώματα πολιτών, που σίγουρα παραπέμπουν στα μαύρα χρόνια του παρελθόντος.

Σε κάθε περίπτωση, και εφόσον κατά την αναζήτησή σας δεν καταφέρετε να αποκαλύψετε τυχόν λόγους φυγής των συναδέλφων μας, παραμένουμε στη διάθεσή σας ώστε σε μια δια ζώσης συζήτηση σάς μεταφέρουμε τις πραγματικές ανησυχίες των στρατιωτικών που υπηρετούν στην περιοχή του Σουφλίου από τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι ίδιοι και πρωτίστως οι οικογένειές τους ώστε να τους αναγκάσουν να απομακρυνθούν από την περιοχή και να μετακινηθούν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης”.

http://www.onalert.gr/Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook Κάντε τα σχόλιά σας στο pthrakiotis@mail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό