ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

Δευτέρα, 2 Μαρτίου 20150 σχόλια

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θέλει να καταδικάσει τα έκτροπα που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια του ημιχρόνου στον χθεσινό αγώνα (1/3/2015)μεταξύ των ομάδων Έβρος Σουφλίου - Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Η άνανδρη επίθεση του προέδρου της ομάδας του Έβρου Σουφλίου σε παίκτη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης  μπροστά στα μάτια του παρατηρητή, των διαιτητών και της άπραγης αστυνομίας καταδεικνύουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την ποδοσφαιρική παιδεία και των πολιτισμό κάποιων ανθρώπων.

Είμαστε σίγουροι ότι η εικόνα αυτή δεν χαρακτηρίζει το σύνολο του φίλαθλου και αγωνιστικού κόσμου της πόλης του Σουφλίου.

Όμως υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να αποδοθούν. Οι παράγοντες-νταήδες που έμαθαν να δρουν εφαρμόζοντας bullying στους αγωνιστικούς χώρους πρέπει να απομακρυνθούν από τα γήπεδα.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς στην οικογένεια του Εθνικού συνεχίζουμε να πιστεύουμε και να έχουμε εμπιστοσύνη στους θεσμούς. Αναμένουμε από τα αρμόδια όργανα να φροντίσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος να διατηρηθεί ο αθλητικός πολιτισμός στους αγωνιστικούς  χώρους.

Με σεβασμό στα υγιή στοιχεία και τους θεσμούς.

Δ.Σ.
Ποδοσφαιρικού Τμήματος Εθνικού Αλεξανδρούπολης
Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook Κάντε τα σχόλιά σας στο pthrakiotis@mail.com
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger