Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας οστράκων στην Αλεξανδρούπολη

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 20150 σχόλια


Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας οστράκων στην Αλεξανδρούπολη –
 Χίλια επτακόσια ενενήντα δύο κιλά (1.792 kgr) όστρακα υπολειπομένων διαστάσεων, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεσημβρινές ώρες σήμερα Τετάρτη 25 -2-2015, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, επί της οδού Ιερού Λόχου. 
Συγκεκριμένα, έπειτα από ενημέρωση της οικείας Λιμενικής Αρχής από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. για σταθμευμένο Φ.Ι.Χ. όχημα το οποίο έφερε μεγάλη ποσότητα οστράκων, μετέβησαν άμεσα στο σημείο στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, όπου κατόπιν ελέγχου και επισταμένης ζύγισης, διαπίστωσαν πως το εν λόγω όχημα έφερε:
α) πενήντα τρεις (53) σάκους με όστρακα του είδους “Αχιβάδα” συνολικού βάρους οκτακοσίων πενήντα δύο (852 kgr) κιλών υπολειπομένων διαστάσεων,
β) τριάντα εννέα (39) σάκους με όστρακα του είδους “Τελλίνα” συνολικού βάρους οκτακοσίων ογδόντα τριών (883 kgr) κιλών υπολειπομένων διαστάσεων και
γ) τέσσερις (04) σάκους με όστρακα του είδους “Κυδώνι” συνολικού βάρους πενήντα επτά (57 kgr) κιλών.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ.Ι.Χ. όχημα, ενώ το σύνολο των οστράκων, τα οποία κατόπιν ελέγχου από το Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. Έβρου κρίθηκαν ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, κατασχέθηκαν και πρόκειται να καταστραφούν.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger