Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Οκτακόσια εισιτήρια ζήτησε ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

0 σχόλια
Οριστικοποιήθηκε πριν από λίγο ο τελικός αριθμός των εισιτηρίων που τελικά ζήτησε και θα πάρει αύριο ο Άρης από την Δόξα, για τις ανάγκες των οργανωμένων οπαδών του. Προηγήθηκε μια μικρή διαπραγμάτευση ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο διοικήσεων. 
Αρχικά, νωρίς το μεσημέρι, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας, οι διοικούντες της Δόξας περίμεναν να ενημερωθούν για τον αριθμό των εκδρομέων φιλάθλων του Άρη.
Τέτοια ενημέρωση δεν υπήρξε για το συγκεκριμένο θέμα από τον εκπρόσωπο της ομάδας της Θεσσαλονίκης που παρίστατο, καθώς όπως τους αναφέρθηκε την ενημέρωση θα την έκανε ο ίδιος ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.
 Αφού προηγήθηκε επικοινωνία των διοικούντων της Δόξας και πιο συγκεκριμένα του Ηλία Βουγιουκλή με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο τελευταίος δεν έδωσε τον ακριβή αριθμό των εισιτηρίων και τον παρέπεμψε σε νέα επικοινωνία τους, λίγες ώρες αργότερα.
 Τελικά αντί του Καλαϊτζίδη με τον Βουγιουκλή επικοινώνησε ο υπεύθυνος ασφάλειας των «κίτρινων» ο οποίος αρχικά ζήτησε 700 εισιτήρια.
Ο αριθμός αυτός απογοήτευσε τα μέλη της διοικούσας επιτροπής που επιφυλάχτηκαν να απαντήσουν. Έτσι ακολούθησε ένα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, καθώς κάθε τέτοια απόφαση βγαίνει συλλογικά και εκεί ενώ αρχικά υπήρχε η σκέψη να μην δοθούν εισιτήρια με προπώληση αλλά να βγουν όλα την ημέρα του αγώνα, τελικά μετά από ώριμη αξιολόγηση των δεδομένων, αποφασίστηκε να δοθούν τα 800 που ζήτησε με νέα του επικοινωνία ο επίσημος Άρης.
 Η απόφαση είχε να κάνει με την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων φιλάθλων και το πρόβλημα που θα δημιουργούνταν αν όλα τα εισιτήρια έβγαιναν στην διάθεση τους με το άνοιγμα των εκδοτηρίων.
 Φυσικά απέχει από την πραγματικότητα η πληροφορία ότι από χθες ο Άρης είχε ήδη προμηθευτεί και προπληρώσει 500 εισιτήρια, όπως σχετικά ακούστηκε από τα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, στην διάρκεια της ημέρας.
 Ωστόσο και καθώς θεωρείται σίγουρο ότι ο αριθμός των φιλάθλων του Άρη θα είναι σαφώς μεγαλύτερος από τα 800 εισιτήρια που θα έχουν στα χέρια τους από αύριο το μεσημέρι, θα λειτουργήσει κανονικά το εκδοτήριο που θα υπάρχει κάτω από τις θύρες 5 και 6.
Η είσοδος στις δύο αυτές θύρες θα είναι 5 ευρώ και για τους υπόλοιπους εκδρομείς που θα ταξιδέψουν για την Δράμα μεμονωμένα.
 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
sportdrama.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό