Τα μαχαίρια αρχίζουν να βγαίνουν στη Νέα Δημοκρατία!!!!!

Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 20150 σχόλια

Πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ η ΝΔ.....
Κίνημα για επιστροφή της ΝΔ στο μεσαίο χώρο ξεκινούν όλες οι «φυλές» του κόμματος, με τους Καραμανλικούς να ετοιμάζονται για πραγματική εκστρατεία, ενώ ήδη βγήκαν τα... μαχαίρια.
Κίνημα για επιστροφή της ΝΔ στο μεσαίο χώρο ξεκινούν όλες οι «φυλές» του κόμματος, με τους Καραμανλικούς να ετοιμάζονται για πραγματική εκστρατεία, ενώ ήδη βγήκαν τα... μαχαίρια.
Ήδη τα πρώτα σημάδια φάνηκαν τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές, ενώ πλέον εκφράστηκαν δημόσια από τον Ευάγγελο Αντώναρο, στενό συνεργάτη μέχρι και σήμερα, του Κώστα Καραμανλή.
«BACK TO THE ROOTS. Επιστροφή στις ρίζες. ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΑ» έγραψε στο twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος μετά την ανακοίνωση των exit polls που δείχνουν μεγάλη ήττα της ΝΔ. Μάλιστα τόνισε: «Συντριπτική ήττα και πλήρης αποδοκιμασία της στρατηγικής του φόβου και του αποκλεισμού της κεντροδεξιάς και όσων τις έκαναν σημαία της ΝΔ».
«Νιώθω ότι η Νέα Δημοκρατία, το τελευταίο διάστημα, με δικές μας πράξεις και παραλείψεις, έχει αποκοπεί από τον στρατηγικό στόχο του μεσαίου χώρου» ανέφερε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σε δηλώσεις του λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες.
«Δώσαμε τον μεσαίο χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ και κόψαμε τον ομφάλιο λώρο με την μεσαία αστική τάξη» πρόσθεσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.
Το σχόλιό του για τα πρώτα αποτελέσματα των exit polls έκανε ο Γιώργος Βουλγαράκης, μέσω facebook.
Ο πρώην υπουργός έγραψε μεταξύ άλλων ότι «ήρθε η ώρα να επιστρέψει η ΝΔ στη Ρηγίλλης και τις αρχές της».
Στην ίδια γραμμή φαίνεται ότι βρίσκονται η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Και οι δύο εκτιμούν ότι η στρατηγική που ακολούθησε η ΝΔ ήταν λάθος και απομάκρυνε το κόμμα από το κέντρο.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger