thrakiotis.com: Η Δόξα θέλει την νίκη επί του Ακροπόταμου

ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ...PanoS ThrakiotiS

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Φώναξε, πανηγύρισε, ζήσε τον παλμό του ματς

Live streaming

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

powered by Agones.gr - Stoixima

Η Δόξα θέλει την νίκη επί του Ακροπόταμου

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Διαθέσιμοι και οι πέντε νεοαποκτηθέντες παίκτες της Δόξας

Μπορεί ο Άρης Ακροποτάμου, ο αυριανός αντίπαλος της Δόξας να έχει ενισχυθεί με 13 παίκτες, ωστόσο   και η Δόξα στην πρώτη της αγωνιστική παρουσία στον καινούργιο χρόνο, θα έχει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.
Μετά από ένα πραγματικό μαραθώνιο που ολοκληρώθηκε στις 2  το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν έκλεισαν τα γραφεία της ΕΠΟ, οι διοικούντες της ομάδας με την βοήθεια των ανθρώπων της ΕΠΣ Δράμας, για την οποία η προσωρινή διοίκηση της Δόξας εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της, κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα δελτία των Λάσπατζη και Χαριτίδη.
Έτσι ο τεχνικός της δραμινής ομάδας Ανδρέας Παντζιαράς θα τους έχει στην διάθεση του μαζί φυσικά με τους Καράδαη Παπαζούδη και Τσιάρα. Χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το ποιοί θα βρίσκονται αύριο στο αρχικό σχήμα, θεωρείται σίγουρο ότι κάποιοι εξ αυτών θα είναι μέσα.
Αυτό συνεπάγεται ότι η αυριανή Δόξα θα είναι σαφώς πιο ενισχυμένη και διαφορετική στους αγωνιστικούς της προσανατολισμούς.
Είναι γνωστό το πώς στήθηκε το καλοκαίρι αυτή η ομάδα, μέσα σε ένα διήμερο και με τι προϋποθέσεις οργανώθηκε αγωνιστικά. Σε μια πολύ μεγάλη σειρά προβλημάτων ο Παντζιαράς έπρεπε να δώσει λύσεις, οι οποίες όμως μέχρι τώρα ήταν στην λογική της διόρθωσης των κακώς κειμένων της ομάδας.
Με τις προσθήκες που έγιναν και όσες ακόμη ακολουθήσουν, ο νεαρός τεχνικός θα είναι σε θέση να δώσει μια πιο προσωπική σφραγίδα στην ομάδα που θα δούμε στην συνέχεια.  Βέβαια αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μια στιγμή στην άλλη. Με υπομονή και πολύ δουλειά θα είναι σε θέση να το πετύχει. Άλλωστε η αγωνιστική μεταμόρφωση της Δόξας είναι ένα στοιχείο που το είδε ο κόσμος άμεσα, με την έλευση του στον πάγκο της ομάδας. Αυτό που έπεται είναι μια ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση που απώτερο στόχο θα έχει την δημιουργία ενός κορμού για το επόμενο πρωτάθλημα.
Τώρα που η ομάδα κάνει την προσπάθεια της, σε αγωνιστικό αλλά και διοικητικό επίπεδο, είναι  το σημείο όπου πρέπει να  φανεί έμπρακτα η ανταπόκριση του κόσμου της Δόξας.
Παίκτες προπονητής και διοίκηση, έχουν δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια τους και  πλέον έχουν κάθε δικαίωμα να ζητούν την συνδρομή του κόσμου στο πλευρό τους.
Ξεκινάει μια νέα χρονιά  ημερολογιακά και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μια νέα αρχή σε πολλά σημεία. Είναι γεγονός ότι χωρίς κάποιο ορατό και κυρίως μεγαλεπήβολο στόχο, δεν είναι εύκολη υπόθεση να επιτευχθεί η ανταπόκριση του κόσμου.
Όμως σε κάθε περίπτωση αξίζει η όποια προσπάθεια, γιατί απλούστατα μιλάμε για ένα μέγεθος σαν αυτό της Δόξας. Ένα μέγεθος που δεν του αρμόζουν τα μικρά αλλά τα μεγάλα. Στόχοι οράματα και προοπτικές. Δυστυχώς τα εγκληματικού μεγέθους λάθη που έγιναν από κάποιους στο πρόσφατο παρελθόν έχουν φέρει την Δόξα στην σημερινή της θέση απέναντι στην κοινωνία του νομού. Μια θέση με χαμηλό επίπεδο και αρκετά στοιχεία απαξίωσης.
Αυτή η εικόνα επιβάλλεται να ξεπεραστεί. Μια αρχή που πρέπει να έρθει άμεσα. Ακόμη και από το αυριανό παιχνίδι, όπου μετά από τρεις εβδομάδες αγωνιστικής ανομβρίας, με σύμμαχο τον καλό καιρό, την αγορά κλειστή, την Ονειρούπολη να έχει ρίξει την αυλαία της , ο  κάθε δραμινός  δεν έχει πλέον λόγο να μην δείξει έμπρακτα την αγάπη του στην ομάδα και την στήριξη στους παίκτες της με την φυσική του παρουσία στις κερκίδες του γηπέδου!!!
Η αποστολή
Είκοσι παίκτες πήρε στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι ο Ανδρέας Παντζιαράς και αυτοί είναι οι: Σαχσανίδης Καραδαης Γεωργιάδης Παπαβασιλείου Χαριτωνίδης Πετρόπουλος Τουγκελίδης Σιάμπος Ντουτσαρίδης Κανετίδης Κυριακίδης  Αθανασιάδης Παπαζούδης Τσιάρας Λάσπατζης Χαριτίδης ΜπουδουρογλουΤσοχαταρίδης Παπαμιχαήλ  Μπάμπουρας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
www.sportdrama.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ'ΝΕΑ