Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιώργος Γκιρτζίκης

0 σχόλια

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιώργος Γκιρτζίκης, αφού ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη διαδοχή του Γιώργου Σαρρή, με 51 Ενώσεις από τις 55 να τον ψηφίζουν!
 Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προέδρου της ΕΠΟ, με τον Γιώργο Γκιρτζίκη να παίρνει και τυπικά το χρίσμα, καθώς ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος να διαδεχθεί τον Γιώργο Σαρρή.
Στη μυστική ψηφοφορία που διενεργήθηκε μεταξύ των 55 Ενώσεων, οι 51 ψήφισαν τον επί χρόνια παράγοντα της ΕΠΟ, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη στήριξή τους ενώ μόλις 4 ήταν αυτές που ψήφισαν «λευκό». 
 Η θητεία του νέου προέδρου της ομοσπονδίας θα διαρκέσει μόλις 1,5 χρόνο, αφού το φθινόπωρο του 2016 ολοκληρώνεται η θητεία όλου του υπόλοιπου ΔΣ της Ομοσπονδίας.
Ο Γιώργος Γκιρτζίκης θεωρείται (και είναι) «συνέχεια» του Γιώργου Σαρρή με τον οποίο συνεργάστηκε στενά, ενώ στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του δήλωσε συνεχιστής του έργου του προκάτοχού του πλέον.
Στηρίζεται ασφαλώς από τις ίδιες δυνάμεις που στήριξαν το 2012 τον Σαρρή κι ενώ είναι ανάμεσα στα 23 πρώην και νυν μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ που διώκονται ποινικά για τη υπόθεση της «κάρτας υγείας».
Πηγή: Sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό