latest Post

Α ΕΒΡΟΥ

ΝΕΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΙΞΕΙΣ


Oι αλλαγές στο τεχνικό τιμ μετά την έλευση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην ομάδα συνεχίζονται. Μετά την αποχώρηση των Γιάννη Τοπαλίδη, Δημήτρη Μπουγιουκλή, οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος στέλνουν τον Δημήτρη Σίτσα στην Κ19. Ο πρώην στενός συνεργάτης του Πάουλο Κάμπος δεν φεύγει… μόνος από την πρώτη ομάδα. Ο πρωταθλητής του στίβου και υπεύθυνος γυμναστής της ομάδας, Δημήτρης Γράβαλος, «υποχωρεί» και αυτός στις ακαδημίες.Οι αποχωρήσεις από τον ρόστερ του ΑΡΗ τον Ιανουάριο είναι λίγο-πολύ δεδομένες και τον... χορό αυτών θα ανοίξει ο Πάνος Ατματσίδης.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ως γνωστόν δεν γύρισε στη Θεσσαλονίκη μετά την Πρωτοχρονιά, έχοντας αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα λόγω των όσων συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και παρά την έλευση Κάλας. Ο εκπρόσωπος του είναι ενήμερος για τις αποφάσεις του και έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να λυθεί η συνεργασία του με τους "κίτρινους", κάτι που θα γίνει μετά την επαφή που αναμένεται να υπάρξει με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.
Με αυτά που πέρασε τους τελευταίους μήνες, η αμφιβολία πέρασε για τα καλά στο κορμί και στο μυαλό του Σίντι Σανιά. Ο σενεγαλέζος εκδιώχθηκε κακήν κακώς από την προηγούμενη διοίκηση, λίγες μόλις μέρες πριν αποκτήσει επιτέλους δικαίωμα συμμετοχής με τον ΑΡΗ και ήταν πολύ καχύποπτος όταν η πλευρά Καλαιτζίδη, με την προοπτική να αναλάβει την ομάδα, τον ενόχλησε εκ νέου.

Ο 24χρονος μέσος, σκεφτόταν διάφορα και εξέφρασε ανοιχτά τον προβληματισμό του μήπως γίνει κάτι και δεν καταφέρει και πάλι να αγωνιστεί και χάσει ακόμη ένα εξάμηνο. Άλλωστε έχει πει δημόσια ότι οι τελευταίοι μήνες της αγωνιστικής του απραξίας ήταν οι χειρότεροι της ζωής του και δεν θα ήθελε να το ξαναπεράσει.

Τους όποιους δισταγμούς του ανέλαβε να κάμψει από την Αμερική ο ίδιος ο Αλεξ Κάλας. Ο ομογενής επιχειρηματίας μίλησε δυο φορές τηλεφωνικά με τον Σανιά, τον διαβεβαίωσε αρχικά ότι η οικονομική συμφωνία που είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι θα τηρηθεί απαρέγκλιτα και του έδωσε να καταλάβει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και ότι είναι για την ομάδα απαραίτητος. Η απευθείας επαφή με τον ομογενή επιχειρηματία φαίνεται ότι έκαμψε και τις τελευταίες αμφιβολίες του Σανιά που είπε το ναι, παρότι είχε στα χέρια του κάποιες προτάσεις από την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

allaboutaris
.........................................................

«Ο κύριος Τοπαλίδης παραμένει στη θέση του» Ο επίσημος συνεργάτης του νέου υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, Άλεξ Κάλας, ο κ.Γιακουμίδης, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της aris.re, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ.Τοπαλίδης παραμένει στη θέση του»!!! Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η συνεργασία μεταξύ του Πάουλο Κάμπος και του Γιάννη Τοπαλίδη, συνεχίζεται στο αγωνιστικό κομμάτι!!!


Η πρώτη συνέντευξη του Γιώργου Γιακουμίδη, μετά την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη από τον Αλεξ Κάλας, στο novasports.gr. Δίνει το στίγμα της νέας εποχής που ξημέρωσε στους κιτρίνους, μιλά για το όραμα του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και διαβεβαιώνει πως θα γίνει ότι χρειάζεται (συνεπώς και μεταγραφές), ώστε ο Αρης να πετύχει τον στόχο της ανόδου.      
-Με ποιο σκεπτικό αναλαμβάνετε τον Αρη;
« Θα σας μιλήσω ως εκπρόσωπος του κ. Κάλας. Η επιθυμία του να αποκτήσει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣ Αρη, έγινε πραγματικότητα! Είναι, πράγματι, μεγάλη τιμή που μας ανατέθηκαν οι τύχες του Αρη γι αυτή τη χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό για τον κ. Κάλας, διότι έχει μεγάλα σχέδια γι αυτή την ομάδα, σχέδια τα οποία εν καιρώ, βήμα-βήμα, θ΄ αποδειχθούν».
-Ο Αρης έχει πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία καλείστε να αντιμετωπίσετε με το ''καλημέρα'', δεδομένου πως βρήκατε απλήρωτους ποδοσφαιριστές
«Αυτό είναι το λιγότερο. Πραγματικά είναι πολλά τα προβλήματα που έχει ο Αρης. Το δικό μας καθήκον είναι, μέχρι τέλους του χρόνου, να είμαστε πρωταθλητές. Ακολούθως, να προχωρήσει η εκκαθάριση της ΠΑΕ, ώστε να απαλλαγεί οριστικά ο Αρης από τα βάρη του παρελθόντος. Και επίσης, να προετοιμάσουμε την ομάδα και οργανωτικά και αγωνιστικά, ώστε να συγκροτηθεί μια καινούρια υγιής εταιρία, σύμφωνα με τις επιταγές της ΟΥΕΦΑ».
-Ο Αλεξ Κάλας, πως οραματίζεται τον Αρη;
« Εν ολίγοις, διότι δεν θέλω να λέω πολλά, άλλωστε είναι πάγια εντολή του να είμαστε φειδωλοί, ονειρεύεται να χτίσει τον Αρη σε ευρωπαϊκά πρότυπα, προκειμένου να καταστεί μια υγιής επιχείρηση την οποία θα χαίρονται όλοι. Περισσότερα, βέβαια, θα σας πει ο ίδιος σε 15-20 μέρες που θα είναι εδώ και τότε θα μπορέσετε να τον ρωτήσετε περισσότερα πράγματα».
-Να τον περιμένουμε, λοιπόν, τέλη του Γενάρη, μαζί με τους κ.κ Χένες και Φόϊχτ;
« Η αλήθεια είναι ότι οι εκλογές μας χάλασαν τα σχέδια, διότι στο ματς της 25ης Ιανουαρίου, προγραμμάτιζε να είναι εδώ. Ωστόσο, εκείνη την ημέρα δεν θα έχει αγωνιστική. Προσπαθούμε, λοιπόν, να βρούμε κενές ημερομηνίες, ώστε να έρθουν και να δουν την ομάδα να αγωνίζεται σε εντός έδρας παιχνίδι. Οποτε καταστεί αυτό εφικτό, θα έρθουν».
-Οι προτεραιότητές σας, σε αυτές τις πρώτες ημέρες σας στον Αρη;
« Καταρχήν, πρέπει να καταγράψουμε τη σημερινή κατάσταση της ομάδας, να την αντιληφθούμε πλήρως και ύστερα θα προγραμματίσουμε τι θα κάνουμε και πότε, πάντοτε χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με μεγάλη προσοχή. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, γιατί ο Αρης πρέπει να κερδίσει το πρωτάθλημα και δια μέσου των εξετάσεων που θα δώσουμε ως διαχειριστική αρχή, να τις περάσουμε κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου».
-Ο κόσμος, η ομάδα, θέλει μεταγραφές.
« Θα γίνουν μεταγραφές, σύμφωνα με τη θέληση του κ. Κάμπος».
-Ο οποίος, για να το ξεκαθαρίσουμε, παραμένει προπονητής στον Αρη;
« Και ο κ. Κάμπος και ο κ. Τοπαλίδης».
-Και ο κ. Τοπαλίδης;
«Ναι, πήγα να του το ανακοινώσω, τον θέλουμε, πιστεύω να μείνει». 


«Παρέμβαση» από Κάμπος και τηλεφώνημα σε Τοπαλίδη για να μην φύγει!
Ο Γιάννης Τοπαλίδης έκανε γνωστή την παραίτησή του από τον Άρη, με την έλευση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά ο Πάουλο Κάμπος επιχείρησε την ανατροπή των δεδομένων!
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του εκπροσώπου του Καλαϊτζιδη, του Γιώργου Γιακουμίδη στο προπονητικό κέντρο του Άρη στο Νέο Ρύσιο σήμερα το μεσημέρι, υπήρξε εκ νέου συζήτηση με τον Πάουλο Κάμπος για το θέμα του Γιάννη Τοπαλίδη με τη νέα διοικητικά τάξη πραγμάτων του ποδοσφαιρικού τμήματος να μεταβιβάζει προς τον 57χρονο τεχνικό την επιθυμία να παραμείνει στο πόστο του ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.
Αμέσως μετά την συνομιλία Γιακουμίδη-Κάμπος ο Βραζιλιάνος τεχνικός, επικοινώνησε με τον Γιάννη Τοπαλίδη ζητώντας του να μην βιαστεί να πάρει αποφάσεις και να μην αποχωρήσει από την Ελλάδα, καθώς η περίπτωση του είναι ακόμα υπό συζήτηση.
Προς το παρόν συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές ή επικοινωνία δεν έχει υπάρξει με τον Κάμπος να αναλαμβάνει σε αρχικό στάδιο το ρόλο του διαμεσολαβητή
Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, παραμένει στη Θεσσαλονίκη, καθώς προτού δεχθεί το τηλεφώνημα είχε αποφασίσει να ταξιδέψει για λίγες μέρες στη Γερμανία, ταξίδι που πιθανότατα θα πραγματοποιήσει τελικά μετά τις εκλογές.
Εκτός φυσικά και αν δεν του το επιτρέψουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη… H αίσθηση που υπάρχει είναι ότι πολύ δύσκολα να υπάρξει αλλαγής απόφασης για πολλούς και διάφορους λόγους.

με πληροφορίες από .... novasports.gr, allaboutaris, pressaris.gr, aris.re

About Panos thrakiotis 1

Panos thrakiotis 1
Recommended Posts × +

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΕΝΑ ΝΕΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ

Φανταστικό γκολ