ΔΗΛΩΣΗ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 20150 σχόλια


Χθες Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου Μαρίνο Ουζουνίδη και τον βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουίκ πραγματοποίησε περιοδεία στο νομό Έβρου.

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία στον Έβρο, ο κ. Ουζουνίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με τους δημάρχους Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου, Βασίλη Μαυρίδη και Παρασκευά Πατσουρίδη αντίστοιχα, τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στην Ορεστιάδα, τον σύλλογο των αγροτών και κτηνοτρόφων στο Διδυμότειχο καθώς και να έρθουμε σε επαφή με τον ανώνυμο κόσμο του Έβρου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα τον Αστυνομικό Διευθυντή Αλεξανδρούπολης, Νίκο Μενεξίδη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ορεστιάδας, Πασχάλη Συριτούδη για τον άψογο συντονισμό και τη συνεργασία.

Κλείνοντας, θα ήθελα να δηλώσω ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στους Εβρίτες και να δίνουμε τη μάχη για την εγκαταλελειμμένη από την πολιτεία περιοχή και ιδίως τον βόρειο Έβρο. Ζητάμε την στήριξη των συμπολιτών μας ώστε να μας δώσουν την ευκαιρία να ακουστούν διαφορετικές φωνές».


Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger