Παναγιώτης Ρήγας στο τηλέφωνο: Ο Βενιζέλος θα πέσει σε δύο μήνες (vid

Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 20140 σχόλια

Λάβρος για τα εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ, παρουσιάστηκε ο βουλευτής Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στο τηλέφωνο με κάποιον.
 Για κακή του τύχη ο βουλευτής καταγράφηκε από τηλεοπτικό συνεργείο της ΝΕΡΙΤ και έτσι η συνομιλία του δημοσιοποιήθηκε από την εκπομπή «Ελληνοφρένεια». Η τραγική ειρωνεία είναι ότι γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, αντιλήφθηκε την καταγραφή αλλά ήταν ήδη αργά. 
Ο διάλογος του έχει ως εξής: «Αναθεώρηση του Συντάγματος, απεμπλοκή της χώρας από αυτή τη δύσκολη κατάσταση, ολοκλήρωση της συμφωνίας... 
Ο Βενιζέλος λέει κάτι συγκεκριμένο, επειδή όμως δεν ξέρω αν θα μπορέσει, αν θα υλοποιηθούν, και επειδή η κυβέρνηση έτσι όπως είναι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο Βενιζέλος το ξέρει πολύ καλά, με Σηφουνάκηδες, με Μωραϊτηδες κλπ θα πέσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες, καλύτερα να πάμε σε εκλογές για να τελειώνει αυτή η ιστορία και αυτό το παραμύθι. 
 Αυτό που κάνει ο Βενιζέλος είναι ότι αφενός θέλει να φαίνεται πως παίρνει πρωτοβουλίες, και το πιστεύει μέχρι ενός σημείου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χρεωθεί αυτός την αποτυχία της ιστορίας», ακούγεται να λέει. Δείτε το βίντεο:

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger