ΔΩΣΕ «ΠΑΣΑ»… ΣΤΟΝ ΣΥΝΑNΘΡΩΠΟ ΣΟΥ

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 20140 σχόλια


Οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης καλεί τους συμπολίτες μας, τους φίλους της ομάδας και του ποδοσφαίρου να συμμετέχουν στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για  συναθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη στα πλαίσια του σημαντικού αγώνα της Τετάρτης  17 Δεκεμβρίου απέναντι στον Απόλλωνα Αρναίας που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής ημέρας της Γ’ Εθνικής. 
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Φώτης Κοσμάς. Η πρωτοβουλία που πραγματοποιείται εν’ όψει των γιορτών των Χριστουγέννων ανήκει στη Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού τμήματος και στην Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης ώστε δώσει λίγη χαρά και αγάπη σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Το σημείο συγκέντρωσης θα είναι ο χώρος μπροστά από τη Θύρα 1. 
Επιπλέον η διοίκηση του Εθνικού θέλοντας να ενισχύσει το θεσμό της οικογενειακής και μαθητικής κερκίδας αλλά και να προωθήσει  το υγιές φίλαθλο πνεύμα καλεί όλους τους μαθητές γυμνασίων και λυκείων να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα της Κυριακής από τη Θύρα 2. Επιπλέον για τους γονείς των ποδοσφαιριστών όλων των ακαδημιών της πόλης που θα τους συνοδεύσουν στο γήπεδο θα ισχύει μειωμένο οικογενειακό εισιτήριο που θα κοστίζει 5 €.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 και 5 € και ισχύουν όλες οι κάρτες διαρκείας.

Πάρε θέση στην κερκίδα! Στήριξε την ομάδα της πόλης σου!
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger