Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας οστράκων στην Αλεξανδρούπολη

0 σχόλια
Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας οστράκων στην Αλεξανδρούπολη -
 Επτακόσια ογδόντα τέσσερα κιλά και σαράντα γραμμάρια (784,40 kgr) όστρακα υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης εντόπισαν δύο (02) Φ.Ι.Χ. οχήματα εντός του οικισμού Συκορράχης Έβρου να κινούνται προερχόμενα από τον οικισμό Κίρκης Έβρου προς την επαρχιακή οδό Σαπών Ροδόπης.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην παλαιά οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, όπου στο ύψος του οικισμού Πρωτάτου Ροδόπης ακινητοποιήθηκαν με τη συνδρομή Αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ροδόπης, και οδηγήθηκαν για περαιτέρω έρευνα στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης καθότι ήταν φορτωμένα με μεγάλη ποσότητα οστράκων.

Συγκεκριμένα στο πρώτο Φ.Ι.Χ. όχημα βρέθηκαν είκοσι οχτώ (28) σάκοι με όστρακα του είδους «αχιβάδα» συνολικού βάρους 403 kg εκ των οποίων τα 294,20 kgr ήταν υπολειπομένων διαστάσεων, και οχτώ (08) σάκοι του είδους «τελλίνα» συνολικού βάρους 155,80 kgr εκ των οποίων τα 67,60 kgr ήταν υπολειπομένων διαστάσεων, ενώ στο δεύτερο βρέθηκαν δέκα τέσσερις (14) σάκοι με όστρακα του είδους «αχιβάδα» συνολικού βάρους 201 kg εκ των οποίων τα 154 kg ήταν υπολειπομένων διαστάσεων, και είκοσι πέντε (25) σάκοι του είδους «τελλίνα» συνολικού βάρους 519,60 kgr εκ των οποίων τα 268,60 kgr ήταν υπολειπομένων διαστάσεων.
Οι δύο (02) 48χρονοι οδηγοί συνελήφθησαν διότι διαπιστώθηκε ότι τα μετέφεραν από κοινού, ενώ συνελήφθη και 42χρονος ο οποίος αφού προσήλθε στην ιχθυόσκαλα και προσκόμισε συνοδευτικά έγγραφα καταγραφής των ανωτέρω οστράκων, δήλωσε ότι είχε προβεί στην αλιεία αυτών την προηγούμενη ημέρα.
Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οι οδηγοί στερούνταν αδειών ικανότητας οδήγησης και τα Φ.Ι.Χ. οχήματα στερούνταν ασφαλιστηρίων συμβολαίων, ενώ το ένα εξ αυτών στερούνταν άδειας κυκλοφορίας.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ποσότητες των με υπολειπόμενες διαστάσεις οστράκων καθώς και τα δύο (02) Φ.Ι.Χ. οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό