Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Επίσκεψη Γεροντόπουλου στις πληγείσες περιοχές του Έβρου

0 σχόλια
Επίσκεψη στην γραμμή του Έβρου ποταμού, από το νοτιότερο μέχρι το βορειότερο σημείο του,  πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Έβρου Κυριάκος Γεροντόπουλος, συζητώντας με τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών αλλά και παρεμβαίνοντας στην κρατική μηχανή.
Στο πέταλο του Πέπλου ο κ.Γεροντόπουλος βρέθηκε μαζί με τον Αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση,   εξετάζοντας τις μεγάλες καταστροφές από τις πρωτόγνωρες πλημμύρες.

Για τα 8.500 πλημμυρισμένα στρέμματα της περιοχής, ο Υφυπουργός επικοινώνησε με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ζητώντας την άμεση καταγραφή των ζημιών από τον ΕΛΓΑ.
Το απόγευμα βρέθηκε στο Ορμένιο,  μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ορεστιάδας Γιάννη Παπαϊώννου και τον Πρόεδρο του χωριού Γιάννη Πούλκο, αλλά και στα Δίκαια επισκεπτόμενος  τα πλημμυρισμένα σημεία, αλλά και συζητώντας με τους κατοίκους τους, για τα μόνιμα μέτρα επίλυσης του προβλήματος του Έβρου ποταμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό