Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Ο Πρόεδρος Απόστολος Γκλέτσος στο Σουφλί, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα

0 σχόλια
Ο Πρόεδρος Απόστολος Γκλέτσος και στελέχη της «Τελείας» θα επισκεφτούν τη Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης στις 18 Δεκεμβρίου ξεκινώντας από τους ακριτικούς Δήμους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου. 

Ο Πρόεδρος της «Τελείας» θα επισκεφτεί επίσης τις μεγάλες πόλεις των Περιφερειακών Ενοτήτων ολοκληρώνοντας το οδοιπορικό του στη πόλη της Δράμας στις 20 Δεκεμβρίου. 

Οι περιοχές αυτές της ακριτικής περιφέρειας αντιμετωπίζουν πολλά βασικά και ειδικά προβλήματα. Η φτώχεια των ευπαθών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων λόγω της παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις σε όλους τους Δήμους της. 

Τα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα, με καίριο θέμα τις εξισωτικές αποζημιώσεις των κτηνοτρόφων, ευαίσθητα ζητήματα της μειονότητας και τις παράνομης διέλευσης των συνόρων, μαζί με τα καθημερινά ολοένα και αυξανόμενα προβλήματα του πληθυσμού και των επιχειρήσεων είναι αυτά που απασχολούν και θα συζητηθούν με φορείς και πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από το νέο πολιτικό κόμμα Τελεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό