Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

0 σχόλια
«Ως βουλευτής Έβρου, νιώθω την υποχρέωση να ενημερώνω τους συμπολίτες μου ανά τακτά χρονικά διαστήματα για ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με την περιοχή μας. Σήμερα, κι αφού έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα από τότε που κατέθεσα στη Βουλή διάφορες ερωτήσεις που αφορούν θέματα της περιοχής μας καθώς και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Έβρου, δυστυχώς, δεν έχω λάβει ακόμη απαντήσεις από τα αρμόδια υπουργεία.

Συγκεκριμένα, αναπάντητες παραμένουν οι ερωτήσεις σχετικά με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην καταβολή επιδότησης όσον αφορά τους παραγωγούς βιολογικών καλλιεργειών, το λόγο για τον οποίο ο νομός Έβρου υπάγεται στη Β΄ και όχι στην Α΄ κλιματική  ζώνη για το επίδομα κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης,  την αβεβαιότητα εν αναμονή της εφαρμογής της νέας ΚΑΠ 2014-2020, τη δυσλειτουργία των ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ και άλλα πολλά σημαντικά θέματα.

Σε συναντήσεις που έχω με δημοσιογράφους των Αθηνών, οι οποίοι εργάζονται στα ¨υποτιθέμενα¨ μεγάλα κανάλια, τους ζητάω να ασχοληθούν και να προβάλλουν τα προβλήματα του Έβρου και της Θράκης. Βέβαια, αυτούς το μόνο που τους απασχολεί τη δεδομένη στιγμή και θεωρούν ότι είναι μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι τι θα ψηφίσει ο πρώην συνάδελφος μου, Παναγιώτης Μελάς.


Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας, θέλοντας να πιστεύουμε ότι και αυτοί θα είναι κοντά μας για να μεταφέρεται η δική τους φωνή στη Βουλή των Ελλήνων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό