Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Σε εξέλιξη τα πλημμυρικά φαινόμενα στον Έβρο.

0 σχόλια
«Σε εξέλιξη τα πλημμυρικά φαινόμενα στον Έβρο. Σε πλήρη κινητοποίηση οι μηχανισμοί προστασίας της ΠΑΜ-Θ».

Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Γιώργος Παυλίδης, βρέθηκε και  εχτές   8 Νοεμβρίου 2014 στις πλημμυρισμένες περιοχές του Έβρου.
Ο Περιφερειάρχης παρόντος του αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, του Δημάρχου Σουφλίου κ.Ευάγγελου Πουλιλιού και των στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, επισκέφθηκε την παραποτάμια περιοχή των Λαβάρων καθώς και την ευρύτερη περιοχή στα σημεία που εγκυμονούν  κινδύνους σε σχέση με τα κατασκευαζόμενα έργα, ενώ ήδη με εντολή του λαμβάνεται κάθε εφικτό μέτρο για την προστασία των οικισμών. Κατόπιν, μετέβη στα Λαγυνά όπου αποφασίστηκαν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν σε περίπτωση προβλήματος. Σε επικοινωνία που είχε με την τουρκική πλευρά, πληροφορήθηκε ότι ο Έβρος ποταμός έσπασε τα αναχώματα εντός της Τουρκίας σε 18 σημεία.
Σήμερα 9 Νοεμβρίου 2014, μετά τις νέες βροχοπτώσεις στην Βουλγαρία ο Περιφερειάρχης ζήτησε από την βουλγαρική πλευρά την μείωση των παροχών νερού στον Άρδα.
Ο κ. Παυλίδης, μετά την ειδοποίηση που υπήρξε για εγκλωβισμό 30 μεταναστών σε νησίδα του πλημμυρισμένου Έβρου, κινητοποίησε δια της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας όλες τις εμπλεκόμενες αρχές για τον εντοπισμό τους, γεγονός που σε δεύτερο χρόνο οδήγησε στον απεγκλωβισμό των μεταναστών με λέμβους και στη διάσωσή τους από την ΕΜΑΚ. 
Σχετικά ο Περιφερειάρχης ανέφερε: «Η πλημμυρική συμπεριφορά του Έβρου είναι ακραία και δύσκολη. Παρά την έντασή της και με τη συνεργασία όλων των αρχών της Περιφέρειας, τους οποίους και πάλι δημόσια ευχαριστώ, προστατεύουμε τους οικισμούς μας και σε πολύ υψηλό βαθμό τις περιουσίες των κατοίκων. Η προσπάθειά μας, ο αγώνας και η αγωνία μας συνεχίζονται. Δε θα παραλείψω όμως να ευχαριστήσω το σύνολο των μηχανισμών της Περιφέρειας, τον Δήμαρχο Σουφλίου και τις υπηρεσίες του, την ΕΜΑΚ, την Πυροσβεστική υπηρεσία της Περιφέρειας, τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, το ΕΚΑΒ, και όλους όσους συνέβαλαν παρά τις αντίξοες αυτές συνθήκες, υπομένοντας τις συνέπειες των άσχημων καιρικών φαινομένων, για να αποδείξουν το ανθρώπινο πρόσωπο των κατοίκων της περιοχής αλλά και της ελληνικής πολιτείας».
               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό