Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Παράδοση 35 απορριμματοφόρων οχημάτων και 4.000 κάδων ανακύκλωσης στην ΠΑΜ-Θ

0 σχόλια
«Παράδοση προμήθειας 35 απορριμματοφόρων οχημάτων και 4.000 κάδων ανακύκλωσης στην ΠΑΜ-Θ»

Σε εκτέλεση της συγχρηματοδοτούμενης πράξης με τίτλο "Προμήθεια Εξοπλισμού Προεπεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων και Κομποστοποίησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης - 1ο Υποέργο» η Περιφέρεια ΑΜ-Θ. ολοκλήρωσε την προμήθεια 35 απορριμματοφόρων οχημάτων και 4.000 μπλε κάδων ανακύκλωσης συνολικού κόστους 4,3 εκ. € για λογαριασμό του δικαιούχου Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατ. Μακεδονίας Θράκης «ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ».
Η εν λόγω προμήθεια χρηματοδοτήθηκε από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Μακεδονίας - Θράκης 2007–2013» και αποσκοπεί στην συμπλήρωση των ήδη υφισταμένων υποδομών των ΚΔΑΥ της Περιφέρειας ΑΜΘ, που έχουν κατασκευαστεί στα πλαίσια υλοποίησης του εγκεκριμένου ΠΕ.Σ.Δ.Α. της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, το οποίο διαχειρίζεται η ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ ως ΦΟΔιΣΑ της ενιαίας διαχειριστικής ενότητας της ΑΜ-Θ, .

          Τον εξοπλισμό αυτό, ο Περιφερειακός Φορέας Διαχείρισης ΑΜΘ - ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ θα τον διαθέσει για την λειτουργική αναβάθμιση του συστήματος συλλογικής εναλλακτικής διαχείρισης και ανακύκλωσης συσκευασιών που εκτελεί σε συνεργασία με όλους τους Δήμους της Περιφέρειας ΑΜΘ με γνώμονα την εξασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας καθώς και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Η παράδοση, σε συνεργασία με την ΠΑΜ-Θ, θα λάβει χώρα την Δευτέρα 8/12/2014 στις 11:00π.μ. στο εργοτάξιο της πρώην ΔΕΣΕ έναντι της Σχολής Αστυφυλάκων.


Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό