«Έπεσε» το σάιτ του Άρη για... 123 ευρώ!

Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 20140 σχόλια

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό! Εκτός λειτουργίας το επίσημο σάιτ του Άρη, διότι δεν πληρώθηκε ο άνθρωπος που το φιλοξενεί στον server του!

Ο ΑΣ με την ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει ότι ακόμα... θέλει τον χρόνο του για να πάρει τις αποφάσεις του, αλλά καθημερινά προκύπτουν θέματα και ζητήματα που αναδεικνύουν από την μία το τι συνέβαινε μέχρι σήμερα και από την άλλη το πόσο αναγκαία είναι μία άμεση λύση στον Άρη.

Είναι γνωστό ότι παίκτες και προσωπικό έκαναν Χριστούγεννα απλήρωτοι (και οι οφειλές για ορισμένους υπαλλήλους αφορούν και υπόλοιπο Οκτωβρίου), είναι γνωστό ότι κατά καιρούς υπήρχαν πολλά λειτουργικά προβλήματα, αλλά από προχθες  το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν έχει ούτε σάιτ.

Το www.arisfc.gr δεν είναι στον αέρα αφού το "κατέβασε" λόγω οφειλών ο άνθρωπος που φιλοξενεί το σάιτ στον σέρβερ του. Η κατάντια για τον ΑΡΗ είναι όμως ότι τα χρήματα που απαιτούνταν ήταν 123 ευρώ!!! Αυτό ήταν το ποσό που οφείλεται και παρά  τις οχλήσεις για να πληρωθεί, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στην σχετική φωτογραφία...
Πηγή: Allaboutaris.com
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger