Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Οργανώνεται γοργά το Running Team του Εθνικού Αλεξ/πολης

0 σχόλια
Βήματα οργάνωσης κάνει το Running Team του Εθνικού Αλεξ/πολης

 Το Running Team έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής του και κάνοντας την αποτίμηση του, έχει ήδη πετύχει πολλά. Ξεκίνησε με στόχο να ενώσει τις δυνάμεις του δρομικού κινήματος, που αναπτύσσεται γοργά στην περιοχή, να δώσει τοπική ταυτότητα σε κάθε δρομές ή ομάδα δρομέων που συμμετεχει σε αγώνες, να προβάλλει την πόλη σε όλη την Ελλάδα και διεθνώς. Επίσης να δημιουργήσει δράσεις τοπικού, αλλά και ευρύτερου ενδιαφέροντος, ενισχύοντας τον αθλητικό τουρισμό.
Οι Αλεξανδρουπολίτες αθλητές του δρομικού κινήματος, επέλεξαν τον Εθνικό λόγω του αθλητικού συναισθήματος ως παλιοί αθλητές του, του καλού επιπέδου οργάνωσης του, της αναγνώρισης σε τοπικού και Πανελλαδικό επίπεδο του ονόματος του και της δυνατότητας πραγματοποίησης δρομικών γεγονότων στην περιοχή μας.
Ο ΜΓΣ Εθνικός αποδέχθηκε φυσικά την ευθύνη και την πρόκληση του καινούργιου, λόγω της ιστορικότητας του, της ιδιαίτερης σχέσης με τους παλιούς του αθλητές, της κοινωνικής ευαισθησίας του, μιας και το δρομικό κίνημα είναι συνδεδεμένο με το κίνημα υγείας, αλλά είναι και ο κύριος εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στίβου, του ΣΕΓΑΣ, που μέσα στις δράσεις του ανήκουν οι κυριότερες διοργανώσεις στην Ελλάδα. Τέλος ο Εθνικός λόγω του ονόματος και της παράδοσης, είναι ταυτισμένος με την Αλεξ/πολη και την κοινωνίας της και να δημιουργεί αθλητικής δράσης εξωστρέφειας.
Οι υπεύθυνοι του Running Team παρουσίασαν την πορεία της πρώτης χρονιάς, με τις αγωνιστικές δράσεις που συμμετείχε και δημιούργησε, με το Run Greece κορυφαίο επίτευγμα.
Ανακοίνωσαν την μόνιμη Σαββατιάτικη προπονητική συνάντηση, 4.30-5.30μμ στο πάρκο Εγνατία από όσους επιθυμούν να συμμετέχουν σε κοινές συναντήσεις προπόνησης αλλά και συζήτησης πάνω στα θέματα του αθλητισμού και των δρόμων. Οι προπονητικές συναντήσεις θα γίνονται με την επίβλεψη ειδικού καθηγητή φυσικής αγωγής, αλλά και πεπειραμένων αθλητών.
Συζητήθηκαν προτάσεις για αγωνιστικές δράσεις του 2015, αλλά και ομαδικές συμμετοχές σε αγώνες εκτός Αλεξ/πολης.
Τέλος υποδείχθηκαν ως επιτροπή διαχείρισης του Running Team οι: Αντώνης Κoυφός, Απόστολος Γκάτζιος, Γιάννης Ψαρόπουλος και Αριστέα Τσουκαλά. Τηλ.Επικοινωνίας-6973024666. facebook/running team Εθνικου Αλεξπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό