Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Ολοκλήρωση του έργου ELIH - MED

0 σχόλια
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας , σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο  πλαίσιο ολοκλήρωσης του στρατηγικού ευρωπαϊκού έργου «ELIH-MED» (Ενεργειακή αποδοτικότητα σε κοινωνικές κατοικίες στη Μεσόγειο).
Η πρώτη εκδήλωση αφορούσε ημερίδα με θέμα: «Ενεργειακή Αποδοτικότητα και Αειφορία σε κτίρια και κοινότητες στη Μεσόγειο – Προκλήσεις και προοπτικές» η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στην Αθήνα.  Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν δράσεις που υλοποιήθηκαν από συμμετέχοντες εταίρους του έργου ELIH-MED, καθώς και οι τάσεις και προκλήσεις, σε Μεσογειακό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, για τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας και αειφορίας κτιρίων και κοινοτήτων. Στην ημερίδα συμμετείχαν  Έλληνες και ξένοι εταίροι του έργου και σημαίνοντα πρόσωπα από τον χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας στον κτιριακό τομέα.
Η δεύτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, στην Αίθουσα Ανοιχτών Συνεδριάσεων του Εκθεσιακού κέντρου M.E.C.Expo Center στην Παιανία και αφορούσε Εθνικό Σεμινάριο Διάχυσης και Κεφαλαιοποίησης των αποτελεσμάτων του έργου ELIH-MED και παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την Πιλοτική εφαρμογή ELIH-MED ενεργειακής αναβάθμισης των Φοιτητικών Εστιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή καθώς και δράσεις ενημέρωσης και η καμπάνια ευαισθητοποίησης της πιλοτικής εφαρμογής ELIH-MED στην Ελλάδα.

Εκ μέρους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ πραγματοποιήθηκε τοποθέτηση του κ. Κωνσταντίνου Εξακουστού - Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη ΠΑΜΘ, ο οποίος αναφέρθηκε στο σημαίνοντα ρόλο έργων όπως το ELIH-MED στις στρατηγικές προτεραιότητες της ΠΑΜ-Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό