Βίντεο – Πλημμύρισαν πενήντα σπίτια και επιχειρήσεις

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 20140 σχόλια

Τις πλημμύρες από τον Έβρο φοβόντουσαν στον Έβρο, πλημμύρες από τοπικά νερά λόγω της σφοδρότατης καταιγίδας που έπληξε τους δήμους Διδυμοτείχου και Σουφλίου, προκάλεσαν καταστροφές σε πενήντα σπίτια και επιχειρήσεις στους δήμο δήμους.
Διδυμότειχο, Σοφικό, Λάβαρα, Κισσάριο, Αμόριο, Ισαάκιο, Ελληνοχώρι είναι κυρίως οι περιοχές με τα περισσότερα προβλήματα.
Ολική καταστροφή σε μηχανήματα και ανταλλακτικά, καταγράφηκε σε συνεργείο αγροτικών μηχανημάτων στην ανατολική περιοχή του βόρειου κόμβου Διδυμοτείχου, με τον ιδιοκτήτη να χάνει την περιουσία του για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο.
Στην περιοχή, κατασκευάζεται αγωγός, ο οποίος όμως δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα τα νερά να μη βρίσκουν διέξοδο.
Αντλίες τρακτέρ, πυροσβεστικά οχήματα προχωρούσαν σε συνεχείς αντλήσεις νερού από την περιοχή του αναχώματος, όπου εγκλωβίστηκαν κάτοικοι μέσα στα σπίτια τους, χωρίς όμως να κινδυνεύσουν.
Δεκαπέντε πυροσβεστικά οχήματα απ” όλο τον Έβρο, έσπευσαν στις πλημμυρισμένες περιοχές, ενώ περιπολικά της αστυνομίας περιπολούσαν στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, όπου καταγράφηκαν προβλήματα από χώματα που έπεσαν στο οδόστρωμα.
Αυτοψία στις πλημμυρισμένες περιοχές έκανε και ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.
Με το πρώτο φως της ημέρας, θα υπάρχει καλύτερη εικόνα των ζημιών.


www.thrakinea.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger