Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Σύσκεψη με τις Εφορείες Αρχαιοτήτων της ΠΑΜ-Θ

0 σχόλια
Σύσκεψη με σκοπό την διασύνδεση του πολιτιστικού και αρχαιολογικού προϊόντος της ΠΑΜ-Θ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργο Παυλίδη,  τους Προϊσταμένους και εκπροσώπους των Εφορειών Αρχαιοτήτων της ΠΑΜ-Θ και την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας κα. Ζωή Κοσμίδου.
Η πρόσκληση του Περιφερειάρχη έγινε προκειμένου να συντονιστούν οι προσπάθειες ανάδειξης του ιστορικού αποθέματος της Περιφέρειας, του ανασκαφικού έργου και της παρουσίασής του στο ευρύ κοινό, με κύριο στόχο την αξιοποίησή του ως μοχλό ανάπτυξης της περιοχής αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση των ιστορικών καταβολών του πληθυσμού της.
«Ο πολιτισμός μας είναι ο πιο σημαντικός μας πυλώνας για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και θα υποστηρίξουμε βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες δράσεις για την ανάδειξη και την αξιοποίηση των αρχαιολογικών μας χώρων» δήλωσε ο Περιφερειάρχης και ζήτησε από τους αρμόδιους μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου 2014 να υποβάλλουν τις προτάσεις τους που θα συνοδεύονται από ενδεικτικό προϋπολογισμό, για να προχωρήσει ο προγραμματισμός για την υλοποίησή τους.

Ενώ εξήγησε ότι στο εξής για την ενίσχυση του τομέα του τουρισμού οι δράσεις πολιτισμού και τα αρχαιολογικά ευρήματα  θα παρουσιάζονται όχι μεμονωμένα αλλά μέσα σ’ ένα συνολικό περιφερειακό προγραμματισμό πολιτιστικής προβολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό