Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του Εθνικού "σουλούπωσαν" το κλειστό προπονητήριο του Φώτης Κοσμάς

0 σχόλια
Η ομάδα εθελοντών του Εθνικού και των φίλων του, αφιέρωσε το πρωϊνό της Κυριακής, για να βελτιώσει λειτουργικά το χώρο του κλειστού προπονητηρίου του σταδίου Φώτης Κοσμάς, το οποίο βρισκόταν σε συνθήκες έντονης παραμέλησης εδώ και χρόνια, στα επίπεδα της υγιεινής, ασφάλειας και καθαριότητας.
Τοίχοι στοκαρίσθηκαν (τις επόμενες μέρες θα βαφτούν), η οροφή ξαραχνιάσθηκε μετά από δεκαετίες και το ταρτάν πλύθηκε και καθαρίσθηκε, μαζί και τα όργανα του γυμναστηρίου.
Εκτός των εθελοντών του Εθνικού, συμμετείχαν μέλη της κίνησης αλληλεγγύης πολιτών, των εθελοντών αιμοδοτών, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώλης Σπηλιωτόπουλος και φυσικά ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Μανώλης Βουκουρεσλής.

Τα τελευταία χρόνια ο χώρος του κλειστού γυμναστηρίου, στους χειμερινούς μήνε,ς εξυπηρετεί τις προπονητικές ανάγκες εκατοντάδων αθλητών-τριων στίβου καθημερινά, αλλά και ενηλίκων που γυμνάζονται μεμονωμένα ή σε οργανωμένα τμήματα υγείας.
Το άθλημα του στίβου ξαναζεί στιγμές του παρελθόντος σε μαζικότητα αλλά και υψηλό επίπεδο, μιας και βασίζεται στην μεγάλη ιστορία, στην οργάνωση του σωματείου, είναι πολύ οικονομικό ως σπορ, αλλά και παρεμβατικό πάνω στην υγεία.
Ο ΜΓΣ Εθνικός προσκαλεί όλους όσους χρησιμοποιούν αθλητικά το κλειστό προπονητήριο να το προφυλλάσουν κατά τη χρήση τους και  να το κρατούν καθαρό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό