Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Η ΔΟΞΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

0 σχόλια
Τα σημερινά δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων της Θεσσαλονίκης τα οποία επανήλθαν στο θέμα της υποτιθέμενης προοπτικής για μεταγραφή του Βασίλη Κωνσταντινίδη στον Άρη, ήταν αυτά που ενόχλησαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της Δόξας.

Επίσημη αντίδραση της Δόξα Δράμας στα σενάρια που θέλουν τον Άρη να ενδιαφέρεται έντονα για τον Βασίλη Κωνσταντινίδη, με τη διοίκηση των μαυραετών να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει καμία πρόταση και να υπογραμμίζει πως συνεχείς αναφορές σε αυτό το θέμα «αποτελούν αιτία για διατάραξη των σχέσεων της ομάδας μας».

Η ανακοίνωση της Δόξα Δράμας:
Η Διοικούσα Επιτροπή του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θεωρεί, ότι οποιαδήποτε αναφορά σε ενδεχόμενες μεταγραφές ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο δυναμικό του ΓΣ  ΔΟΞΑ  ΔΡΑΜΑΣ σε άλλους συλλόγους, είναι άκαιρες, στερούνται σοβαρότητας και αποτελούν αιτία για διατάραξη των σχέσεων της ομάδας μας, με τους συλλόγους που εμπλέκονται σε τέτοια σενάρια. Επίσης, αναφέρουμε ότι προς το παρόν δεν έχουμε δεχτεί ουδεμία πρόταση για μεταγραφή ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, από οποιοδήποτε άλλο σύλλογο.
ΔΡΑΜΑ 23/11/2014
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΟΥ  ΓΣ  ΔΟΞΑ  ΔΡΑΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό