Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΣΤΗΝΕΙ «ΧΩΣΙΑ» ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

0 σχόλια
Γιατί ένας πρόεδρος ΠΑΕ φθάνει μέχρι εκεί; Να πει στο δικό του άνθρωπο να κτυπηθεί ένας διαιτητής που τόλμησε να αδικήσει την ομαδάρα; Ποια ομαδάρα; Αποδυτηριάκιας μιλάει. Ο μεγαλοπρόεδρος, αυτός που θα θαρρεί πώς είναι μεγαλοπρόεδρος, το παίρνει προσωπικά.
Ποια ομαδάρα; Εγώ, σου λέει το τσαμπούκι, ο άνθρωπος της νύχτας, ο άνθρωπος που έχει σχέση με άτομα της νύχτας, εγώ είμαι ο μεγάλος. Πιο μεγάλος από την ομαδάρα μου. Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, να ανεχθώ τέτοια προσωπική «προσβολή». Να με αδικάει ένας τσογλανοδιαιτητής και να με χαμηλώνει στα μάτια των δικών μου, των φιλάθλων μου, δηλαδή της δικής μου οργανωμένης οπαδικής αλητείας.
Πήρες χαμπάρι; Οι άνθρωποι, κάποιοι τύποι έτσι είναι φτιαγμένοι. Με το σύνδρομο του γκαγκστερισμού. Όπως στο λέω. Άλλος τη βρίσκει να έχει σχέσεις π.χ. με χαρτοπαίκτες, με καλλιτέχνες, με ορειβάτες. Οι εν λόγω ψυχολογικά «φτιάχνονται», ανεβάζουν τον πήχυ της αυτοπεποίθησής τους κάνοντας νταραβέρι με κακοποιούς. Με εκτελεστές. Με πληρωμένους φονιάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό