Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Συνάντηση ΥΦΥΠΕΞ Άκη Γεροντόπουλου με τον Μητροπολίτη Αυστρίας κ.κ.Αρσένιο και επίσκεψη στο Ελληνικό σχολείο

0 σχόλια
Συνάντηση με Μητροπολίτη Αυστρίας και Ουγγαρίας κ.κ.Αρσένιο, είχε χθες στην Βιέννη ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος. Στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην αυστριακή πρωτεύουσα, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στην Παγκόσμια Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για τις Περίκλειστες Αναπτυσσόμενες Χώρες, ο κ.Γεροντόπουλος επισκέφθηκε τον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας, καθώς επίσης και τον ελληνικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.
Συζήτησαν με τον Σεβασμιότατο Αρσένιο θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες της Μητρόπολης, αλλά και τα προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει.

Επίσκεψη στο Ελληνικό σχολείο της Βιέννης
Στη συνέχεια βρέθηκαν μαζί στην Ελληνική Εθνική Σχολή Βιέννης, το αρχαιότερο εν ενεργεία σχολείο της Ελληνικής Ομογένειας, το οποίο λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1804. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αυστρίας είναι άλλωστε και ο Διευθυντής του ελληνικού σχολείου. O κ.Γεροντόπουλος επισκέφθηκε όλες τις τάξεις και μίλησε με τους μικρούς και μεγάλους μαθητές, αλλά και τους δασκάλους και καθηγητές τους. Σε μια από αυτές συνάντησε μάλιστα και μια καθηγήτρια από την Αλεξανδρούπολη, την κ.Ευδοκία Κουρατζή, η οποία και διδάσκει σ’ αυτό το σχολείο.

Λίγο πριν αναχωρήσει από την Μητρόπολη, ο κ.Γεροντόπουλος άναψε ένα κερί μπροστά στην αναμνηστική πλάκα που είναι αφιερωμένη στην μνήμη των Ελλήνων της Αυστρίας οι οποίοι έχασαν την ζωή τους στον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο, η οποία βρίσκεται στο προαύλιο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό