Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΝΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

0 σχόλια
Με επιτυχία και απήχηση πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός του Αθλητικού Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής το περασμένο Σάββατο (08/11) στις εγκαταστάσεις του ΤΟΛ. Τα μηνύματα και η εικόνα της εκδήλωσης δημιούργησαν αισιοδοξία και ελπίδα για την εξέλιξη και την ανάπτυξη του αθλήματος της ενόργανης γυμναστικής στην ευρύτερη ακριτική περιοχή μας.
Το άθλημα της ενόργανης γυμναστικής είναι ένα ευγενές, δύσκολο και συναρπαστικό άθλημα, που αποτελεί την βάση για όλα τα αθλήματα. Βασίζεται και στηρίζεται στα ψυχικά αποθέματα (αυτοσυγκέντρωση, πειθαρχία, επίτευξη στόχου, αγωνιστικότητα κ.τ.λ.) που αναπτύσσονται παράλληλα με τις σωματικές ασκήσεις(τεχνική ,δύναμη, πολυπλευρικότητα κ.τ.λ.) που προϋποθέτει το άθλημα και γίνονται εφόδια για την περεταίρω εξέλιξη των παιδιών στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής τους κατά την ενηλικίωση τους.
Τίμησαν επίσης τον σύλλογο με την παρουσία τους οι αθλητές της Εθνικής Ομάδος Ενόργανης Γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση και Ελευθέριος Πετρούνιας, οι οποίοι στην ομιλία τους επισήμαναν την σπουδαιότητα ενασχόλησης των παιδιών με την ενόργανη γυμναστική, όπως επίσης και την σημασία της στήριξης των γονέων στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά ακολουθώντας αυτό το άθλημα. Επίσης οι δύο αθλητές τόνισαν την ανάγκη δημιουργίας υγιών προτύπων που μόνο ευεργετικά μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον των παιδιών, όπως επίσης την στήριξη του "νους υγιής εν σώματι υγιή".

  Η διοίκηση του συλλόγου και οι διακεκριμένοι καλεσμένοι αθλητές, ευχήθηκαν στα παιδιά υγιή και επιτυχημένη αθλητική χρονιά. Εστίασαν την ομιλία τους και επικεντρώθηκαν στο πρόβλημα της στέγασης του συγκεκριμένου αθλήματος και των δύσκολων συνθηκών προπόνησης των παιδιών που χρόνια απασχολεί τον σύλλογο, όπως επίσης για την συστηματική και μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε, πως με τις συνθήκες που επικρατούν, ο σύλλογος διαπρέπει στις μικρές ηλικίες και αντιπροσωπεύει επάξια τον αθλητισμό του τόπου μας, πανελλαδικά. Επίσης τονίσθηκε η ταύτιση και η στήριξη της πρότασης  του Δημάρχου κ. Λαμπάκη, ο οποίος υποσχέθηκε ότι το παλιό κολυμβητήριο θα γίνει το «Σπίτι της Γυμναστικής», λύνοντας ουσιαστικά το μεγάλο πρόβλημα στέγασης και συνθηκών της ενόργανης γυμναστικής.
Τέλος, ο πρόεδρος του Ο.Ε.Γ.Α. Νεκτάριος Κελεσίδης ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογο ,τους προπονητές για την ποιοτική δουλειά τους, όπως επίσης και όλους τους αρωγούς των προσπαθειών του συλλόγου για την ανάδειξη και την εξέλιξη του αθλήματος της ενόργανης γυμναστικής στην ευρύτερη περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό