Εθελοντική Παρέμβαση συντήρησης-καθαριότητας του κλειστού προπονητηρίου του Φώτης Κοσμάς

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 20140 σχόλια

Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης οργανώνει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ παρέμβαση, συντήρησης και καθαριότητας, του κλειστού προπονητηρίου του Φώτης Κοσμάς, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 στις 10πμ
Με σκοπό την μερική συντήρηση και καθαριότητα του κλειστού προπονητηρίου «Μπουλμπουτζή» του σταδίου Φώτης Κοσμάς, ο ΜΓΣ Εθνικός για να προλάβει την χειμερινή περίοδο, αποφάσισε σε συνεργασία με την νεοϊδρυθείσα τράπεζα Εθελοντών του Εθνικού, αλλά και μελών και φίλων του σωματείου, να αναλάβει πρωτοβουλία.
Έτσι την Κυριακή το πρωί στις 10πμ με ραντεβού το στάδιο Φώτης Κοσμάς, θα επιχειρηθεί μια πρώτη παρέμβαση με εργασίες ευπρεπισμού του χώρου.
Η απαράδεκτη κατάσταση στο κλειστό προπονητήριο του σταδίου Φώτης Κοσμάς που είναι γνωστή σε αθλητές, γονείς και φίλους  του στίβου εδώ και χρόνια και η οποία αποκαλύφθηκε στην κοινωνία της Αλεξ/πολης από καταγγελίες γονέων σε τοπική εφημερίδα, πρέπει να ΑΛΛΑΞΕΙ.
Ο ΜΓΣ Εθνικός προσκαλεί τα μέλη και φίλους του, γονείς και αθλητές, αλλά και εθελοντικούς φορείς που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν να δηλώσουν συμμετοχή, όπως και φορείς και ιδιώτες που μπορούν να στηρίξουν με χορηγία υλικών.
Ραντεβού στις 10πμ την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στο στάδιο Φώτης Κοσμάς λοιπόν.
Επικοινωνία με Υπεύθυνο Εθελοντών Εθνικού-6978445868
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger