Ο ΓΚΟΤΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ "Μια πέτρα και μια πλάκα" … 10.000 € !!!

Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 20140 σχόλια«Ακόμη και η λασπολογία έχει τα όρια της. Κρίμα που κάποιοι νομίζουν ότι είναι δημοσιογράφοι και σύμφωνα με τα μυαλά τους πετυχημένοι. Η ιδιότητα του λασπολόγου μάλλον τους ταιριάζει περισσότερο», έγραψε στο facebook ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Νίκος Γκότσης.


Σημερινό δημοσίευμα μέσου κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζει το κόστος του μνημείου που τοποθετήθηκε προς τιμήν των εκτελεσθέντων στις Φέρες πέντε πατριωτών από τα Γερμανικά στρατεύματα Κατοχής στην κάτω Πλατεία Φερών, στο ποσόν των 10.000€, αντλώντας στοιχεία από εισήγηση που είχε
κατατεθεί τον Ιούλιο του 2014 και περιλαμβάνεται στην πρόταση για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου που θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Σας πληροφορούμε ότι το μνημείο κόστισε 442,80€ και τίποτα άλλο γιατί οι περισσότερες εργασίες έγιναν με το προσωπικό του Δήμου. Ο κάθε καλοπροαίρετος αναλυτής που παρακολουθεί την τρέχουσα επικαιρότητα θα μπορούσε να διαβάσει στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού που θα συζητηθεί στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο δημιουργία νέου κωδικού για το μνημείο με πίστωση 500€ από τα οποία θα χρησιμοποιηθούν τα 442,80€. 
Αυτά είναι τα γεγονότα και παρακαλώ να δημοσιευθούν για την αποκατάσταση της αλήθειας.

                                                                   Ο Αντιδήμαρχος Φερών & Πρωτογενούς Τομέα
                                                                                           Γκότσης Νικόλαος


Δείτε εδώ το δημοσίευμα που έκανε έξαλο τον Αντιδήμαρχο Φερών ithraki.com
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger