latest Post

Α ΕΒΡΟΥ

UK TRIALS HELLAS Δοκιμαστικό στην Αλεξανδρούπολη (Κυριακή 5/10)

Με ανακοίνωσή της η UK TRIALS HELLAS ενημέρωσε ότι μετά το δοκιμαστικό της Δράμας το Σάββατο 4/10, θα πραγματοποιήσει στη συνέχεια δοκιμαστικό στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014.
Η UK TRIALS HELLAS είναι η μοναδική σοβαρή εταιρία αξιολόγησης ταλέντων στην Ελλάδα, η οποία μετά από δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών σε όλη την επικράτεια, επιλέγει με αξιοκρατικά κριτήρια και νόρμες, αυτούς που στη συνέχεια θα μεταβούν στην Αγγλία, όπου θα δοκιμαστούν εκεί, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, για να πετύχουν την ένταξή τους σε Αγγλικές ομάδες.
Όπως αναφέρει η εταιρία μετά το άνοιγμά της στην αγορά της Ιταλίας, το Σάββατο αναμένονται τα αποτελέσματα για τους έξι ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν στην Έμπολι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα η UK Trials Hellas θα ανακοινώσει τη συνεργασία της και με γερμανική ομάδα.
Λιόνας: Πολλά τα ταλαντούχα παιδιά στη Θράκη!
Ο τεχνικός διευθυντής της UK Trials Hellas κ. Λάμπρος Λιόνας ρωτήθηκε για την επιλογή της ακριτικής πόλης για το δοκιμαστικό στις 5/10 και μας είπε:
«Σε ολόκληρη τη Θράκη υπάρχουν καταπληκτικοί άνθρωποι, αλλά ταυτόχρονα και πάρα πολλά αξιόλογα ταλέντα. Ταλέντα, τα οποία δεν πηγαίνει κανείς να τα δει και τα περισσότερα μένουν στην αφάνεια. Πέραν των ομολογουμένως αξιέπαινων ενεργειών και πολύ θετικών βημάτων, που κάνουν κάποιες ακαδημίες να προωθήσουν τα παιδιά τους, δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Εμείς θα δώσουμε τη δυνατότητα διάκρισης, στα παιδιά που θα συμμετέχουν στο δοκιμαστικό που θα πραγματοποιήσουμε στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή. Όσα παιδιά διακριθούν, ανεξαρτήτως αριθμού, θα μεταβούν και θα διεκδικήσουν μια θέση σε ακαδημία ομάδας στο εξωτερικό.
Επίσης συν το χρόνο έχουμε ως στόχο, να προχωρήσουμε σε συνεργασία με κάποιες ακαδημίες της Θράκης και να συμβάλουμε με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, στην ανάδειξη των νεαρών τους ποδοσφαιριστών».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της UK TRIALS HELLAS για το δοκιμαστικό της Αλεξανδρούπολης:
Η UK TRIALS HELLAS έρχεται στην Αλεξανδρούπολη, με σκοπό να επιλέξει τα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν το όνειρό τους, την ένταξή τους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Το αξιολογημένο από την UK FOOTBALL TRIALS Αγγλίας, προπονητικό team, έχει στόχο να επιλέξει τα παιδιά, που θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.
Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές αξιολογήθηκαν στην Αγγλία, σε πλήρως οργανωμένα trials από σκάουτερ αγγλικών ομάδων. Δύο απ’ αυτούς τους παίκτες ήδη βρίσκονται και διαμένουν μόνιμα στην Αγγλία, άλλοι δύο έχουν επιλεγεί να ενταχθούν στην ακαδημία της Στόουκ Σίτι, και αρκετοί άλλοι παρακολουθούνται από αγγλικές ομάδες και θα επαναξιολογηθούν απ’ αυτές, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.
Για πέντε μέρες (22-26/09) έξι νεαροί ποδοσφαιριστές ηλικίας 14-18 ετών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε δοκιμαστικό της Empoli FC, στο οποίο πήραν μέρος παιδιά απ’ όλο τον κόσμο. Το Σάββατο αναμένονται τα αποτελέσματα από την Empoli (Η εταιρεία θα ενημερώσει με δελτίο τύπου).
Μπορεί εσύ να είσαι ο επόμενος!
Πληροφορίες για το δοκιμαστικό της Αλεξανδρούπολης
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Ηλικίες: 10-19 ετών
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014
Συγκέντρωση - Εγγραφές: 10:00 - 11:00
Ενημέρωση: 11:00 - 11:30
Έναρξη trial: 11:30
Χώρος διεξαγωγής: Αθλητικό κέντρο ΝΙΚΗΣ ΑΠΑΛΟΥ
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6947687123
Σωκράτους 83 Αθήνα, 10432, Τηλ.: 2105200418, 2413012568
Λ. Λιόνας: Πολλά τα ταλέντα στη Θράκη! - Δοκιμαστικό στην Αλεξανδρούπολη
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5- ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9,00ΜΜ στο αθλητικό κέντρο Απαλού
Πληροφορίες Κο Λογαράς Παναγιώτης 6947687123
football-academies.gr

About PANOS THRAKIOTIS

PANOS THRAKIOTIS
Recommended Posts × +

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΕΝΑ ΝΕΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ

Φανταστικό γκολ