Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

O ΜΓΣ Εθνικός υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το αθλητικό σχολείο Χασκόβου

0 σχόλια
Στα πλαίσια του Run Greece Αλεξ/πολης ο ΜΓΣ Εθνικός, ολοκλήρωσε ένα ακόμη βήμα εξωστρέφειας. Υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το αθλητικό σχολείο Χασκόβου Βουλγαρίας, κάνοντας πράξη την υπόσχεση που είχαν δώσει οι δύο πλευρές, κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας του Εθνικού στο Χάσκοβο. Στη Βουλγαρία τα αθλητικά σχολεία αποτελούν την βάση του αγωνιστικού αθλητισμού της χώρας, με μεγάλη συμμετοχή των καλυτέρων αθλητών.
Η Βουλγαρική αποστολή η οποία γνώρισε και ξεναγήθηκε το Σάββατο στην Αλεξ/πολη, προμηθεύτηκε το υλικό του αγώναRun Greece από το χώρο του Νομαρχείου και μετά βρέθηκε στα ιστορικά γραφεία του ΜΓΣ.
Εκεί τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Εθνικού Μανώλης Βουκουρεσλής και αφού τους ξενάγησε στο χώρο έκθεσης των βραβείων του συλλόγου, υπέγραψε μαζί με τον Διευθυντή του αθλητικού σχολείου Χασκόβου Gkentso Genef, το μνημόνιο συνεργασίας.
Το έγγραφο προετοιμάσθηκε εδώ και καιρό από τις δύο πλευρές και με την καθοδήγηση του καθηγητή του ΤΕΦΑΑ και ειδικού συμβούλου του Εθνικού, Δημήτρη Γαργαλιάνου.
Το μνημόνιο ανοίγει δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο εταίρων, σε πολλά επίπεδα.
Το βράδυ του Σαββάτου ο ΜΓΣ Εθνικός παρέθεσε δείπνο στην Βουλγαρική αποστολή, μαζί και με την αποστολή του ΣΕΓΑΣ, που ήταν εδώ για το Run Greece. Στο τραπέζι κλήθηκε και παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος λόγω της αρμοδιότητας του, ενώ χαιρέτησαν τις αποστολές ο Δήμαρχος Ευάγγελος Λαμπάκης και ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης.
Η χρήσιμη αυτή πρώτη παρουσία στην πόλη μας της αποστολής του αθλητικού σχολείου Χασκόβου (καλλιεργεί 10 σπορ, 6 κοινά με τον Εθνικό), η οποία αποτελεί κομμάτι της ομάδας στίβου της Βουλγαρικής πόλης, ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή της στον αγώνα RunGreece με περίπου 10 αθλητές-τριες. Μάλιστα η Iordanka Stoqnova, προπονήτρια στίβου και παλιά πρωταθλήτρια Βουλγαρίας στα 400-800, ήρθε 3η στα 5000μ. Τη συγκεκριμένη βράβευση έκανε ο κ.Gkentso Genef .
Στόχος η έναρξη αυτής της συνεργασίας να έχει ανάλογη συνέχεια, με την ανταλλαγή αθλητικών επισκέψεων και στις δύο πόλεις, στα κοινά σπορ που καλλιεργεί ο ΜΓΣ Εθνικός.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό