Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Επίσκεψη ΥΦΥΠΕΞ Άκη Γεροντόπουλου στο Λαογραφικό Μουσείο Ορεστιάδος

0 σχόλια
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, επισκέφθηκε το Λαογραφικό Μουσείο Ορεστιάδος, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Μαυρίδη.
Εκεί είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ότι σε έναν εντυπωσιακό τριώροφο χώρο, άνθρωποι με αγάπη στην παράδοση και την ιστορία, αφιέρωσαν χρόνο και χρήμα εδώ και 40 χρόνια, προκειμένου να συγκεντρώσουν το υλικό το οποίο εκθέτουν. Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, έχουν δημιουργήσει ένα χώρο όπου μπορεί ο κάθε επισκέπτης να παρακολουθήσει την ιστορία του τόπου τα τελευταία 100 χρόνια. 
Όπως είπε ο κ.Γεροντόπουλος: «Η Ορεστιάδα, η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε εκ του μηδενός μόνο από πρόσφυγες, σήμερα μπορεί να είναι υπερήφανη όχι μόνο για τα τωρινά της επιτεύγματα, αλλά και για το παρελθόν της που ξετυλίγεται μέσα στο Λαογραφικό της Μουσείο. Συγχαρητήρια από καρδιάς στους συντελεστές. Ζητώ από τους συμπατριώτες μας να το επισκεφθούν . Πραγματικά αξίζει»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό