Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Το μεσημέρι έμαθε πως ήταν έγκυος, και το βράδυ γέννησε!

0 σχόλια


Τη Δευτέρα η νεαρή γυναίκα ένοιωσε την κοιλιά της ελαφρώς πρησμένη. Δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, αλλά τις επόμενες μέρες παρατήρησε μεγαλύτερο φούσκωμα. Επικοινώνησε με τον γυναικολόγο της πιθανολογώντας από κοινού με τον σύζυγό της ότι ίσως να έχει μείνει έγκυος, αφού ήταν κάτι που επιθυμούσαν.

Την Πέμπτη το ζευγάρι επισκέφθηκε τον γυναικολόγο, ο οποίος έκπληκτος διαπίστωσε διαστολή τραχήλου δύο εκατοστών, και το ίδιο βράδυ η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους τριών κιλών!

Σύμφωνα με τον γυναικολόγο της, παλαιότερα τέτοια περιστατικά ήταν συχνότερα, αλλά στις μέρες μας σπανίζουν. Και συμβαίνουν όταν η γυναίκα έχει πολυκυστικές ωοθήκες, με συνέπεια να εμφανίζει αραιομηνόρροια, δηλαδή κύκλο μεγαλύτερο των 35 ημερών (μέχρι και δύο-τριών μηνών, και σε ακόμη πιο εξαιρετικές περιπτώσεις μέχρι και εξαμήνου), και διάστημα κύκλου μη σταθερό. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό το σύμπτωμα, σε συνδυασμό με τα κολπικά ροζ υγρά και τις ροδόχροες κολπικές εκκρίσεις (κηλίδες αίματος) της εξέλιξης της εγκυμοσύνης, έκαναν την κοπέλα να πιστέψει οτι έχει εμμηνόρροια. Το όντως παράδοξο είναι οτι κατά τη διάρκεια του εννεαμήνου η μητέρα δεν αισθάνθηκε το έμβρυο να κλωτσάει.
INKOMOTINI.GR
http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό