thrakiotis.com: Γιώργος Γαλανός:Αλλοι τα τρώνε αλλού εγώ θέλω να τα τρώω στον ΑΡΗ

ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ...PanoS ThrakiotiS

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Live streaming

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Γιώργος Γαλανός:Αλλοι τα τρώνε αλλού εγώ θέλω να τα τρώω στον ΑΡΗ

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Γιώργος Γαλανός που έκανε το πρώτο ταμείο και μίλησε για τα έσοδα-έξοδα της ομάδας, τα αγωνιστικά, τις (καλές) σχέσεις του με τον Ερασιτέχνη, το ζήτημα των τηλεοπτικών και το αν κινδυνεύει να χάσει τα χρήματά του!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γαλανός:
«Οσον αφορά την αξιοπιστία, μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, προσπαθούμε να πληρώνουμε τα πάντα και με αυτό τον τρόπο θέλουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει. Εχουμε έσοδα 166.800 ευρώ και έξοδα 284.070 ευρώ. Στο τελευταίο αγώνα είχαμε 8000 καθαρά έσοδα. Θέλουμε να πληρώνουμε τη μισθοδοσία πριν να λήγει ο μηνάς, μια κατάσταση πολύ διαφορετική σε σχέση με το παρελθόν».

Για την ομάδα είπε: «Οσον αφορά την ομάδα, χάθηκε πολύτιμος χρόνος, δεν είχαμε φανέλες, δελτία και με 16 παίκτες παίξαμε το πρώτο αγώνα. Στο επόμενο διάστημα είπαμε να κάνουμε μεταγραφές, οκτώ τον αριθμό. Ευτυχώς πήραμε καλούς παίκτες, και το Δεκέμβριο ελπίζουμε να κάνουμε κι άλλες μεταγραφές».

Οσον αφορά τις εγκαταστάσεις, ανέφερε: « Θέλουμε να φτιάξουμε ωραία πράγματα. Ξεκινήσαμε με μια σουίτα για να δούμε πως θα κινηθούμε και με τις υπόλοιπες σουίτες. Για τον αγωνιστικό χώρο βάλαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια μπουτίκ στο κέντρο, να τη δώσουμε σε κάποιο επιχειρηματία και τα έσοδα να πάνε στον ΑΣ. Εγώ σήμερα είμαι, αύριο δεν είμαι. Ο ΑΣ θα είναι πάντα και πρέπει να το μεριμνούμε και γι αυτόν».
Για την εκκαθάριση και τις σχέσεις με τον Α.Σ: «Είμαστε σε καλό δρόμο και προχωράμε. Πλέον βρήκαμε το πώς θα κινηθούμε και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Οι σχέσεις μας με τον νέο πρόεδρο είναι καλές, μας καταλαβαίνει, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι και πλέον μιλάμε με έναν άνθρωπο που συνεννοούμαστε.  Οσον αφορά το μνημόνιο, κανονικά εγώ πρέπει να το δώσω για να είμαι καλυμμένος. Πλέον έχουμε καλές σχέσεις, μας ελέγχει ο Α.Σ και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».

Για τις σχέσεις του με τον προπονητή: «Τον υποστηρίζουμε και προχωράμε από κοινού. Στην αρχή θέλαμε το χρόνο μας. Ο κύριος Καλαϊτζίδης είναι προπονητής και τη δεδομένη στιγμή δεν είναι μάνατζερ. Οι ρόλοι είναι συγκεκριμένοι. Όπως εγώ είμαι πρόεδρος, αυτός είναι προπονητής».

Ο Περικλής Τράιος (στενός συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού) συμπλήρωσε στη συγκεκριμένη ερώτηση: «Στο κομμάτι του κ.Καλαϊτζίδη, να μη ξεχνάμε ότι από το καλοκαίρι ήταν η επιλογή του κ. Γαλανού. Τον στήριξε τότε και το ίδιο συνεχίζει να κάνει».

Για την θέση του Γενικού Αρχηγού: «Ψάχνουμε για γενικό αρχηγό. Ο κ. Καλαϊτζίδης έχει αποδεχτεί τον ρόλο ότι πλέον θα είναι μόνο προπονητής κι εγώ φυσικά πρόεδρος».
Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του αδερφού του Δημήτρη Καλαϊτζίδη:«Όλοι κρινόμαστε όταν είμαστε στην εξουσόα. Μακάρι ο αδερφός του κ. Καλαϊτζίδη να είναι οικονομικά πιο δυνατός και να αναλάβει τον ΑΡΗ. Το είχαμε πει αυτό από την αρχή. Θα είμαι δίπλα του αν μπορεί και το κάνει».

Για την εμπορική πολιτική: «Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Προσπαθούμε να το κάνουμε αλλά δεν ήταν η πρωταρχική μας επιλογή. Σιγά σιγά θα το καταφέρουμε. Καταλαβαινετε ότι με 8000 ευρώ που είχαμε έσοδα την προηγούμενη αγωνιστική δεν υπάρχει προοπτική. Γι αυτό και δουλέψουμε πάνω σε αυτό πλέον», για να συμπληρώσει ο Περικλής Τράιος: «Ο Άρης τώρα μετράει τους φίλους του»

Για τις εντυπώσεις του από την παρουσία του στον ΑΡΗ: «Είναι μεγάλο σχολείο. Δυστυχώς είδα πολλούς που λειτουργούν εις βάρος του ΑΡΗ.Δεν υπάρχει άνθρωπος στον ΑΡΗ που δεν είναι απλήρωτος»
Για τα τηλεοπτικά: «Ακόμα δεν υπάρχουν υπογραφές. Τα λεφτά θα πάνε στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Κι επειδή ο ΑΣ θα μας βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι θα πάρει ένα μικρό ποσοστό, παρότι δεν ήθελε»
Για την ανακοίνωση των συνδέσμων για τα εισιτήρια: «Στο γήπεδο μας είμαστε ΑΡΗΣ, αγαπάμε την ομάδα και πρέπει να την πληρώνουμε. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι στο Φιλώτα πλήρωσαν 10 και στο Καυταντζόγλειο με την παρέμβαση μου 5 ευρώ. Φυσικά και θα το κάνω 5 ευρώ από τον επόμενο αγώνα. Είμαι επενδυτής, δεν είμαι διαχειριστής. Δεν κάνει καλό στην ομάδα να γράφονται πράγματα τέτοιου είδους».
Για τον αν κινδυνεύει να χάσει τα χρήματα του: «Εις γνώσιν μου πάω να χάσω λεφτά. Αλλά θα τα χάσω εκεί που γουστάρω να τα χάσω. Αλλοι τα τρώνε αλλού εγώ θέλω να τα τρώω στον ΑΡΗ. Δεν μπορώ να ζητήσω τα λεφτά που θα χάσω πίσω. Έβαλα μια διαφήμιση στην φανέλα. Έστω κι αυτό. Κανείς δεν πήρε πίσω τα λεφτά του και δεν θα τα πάρω κι εγώ. Όταν δω ότι δεν αντέχω θα σταματήσω. Θέλω τον κόσμο μαζί μας. Όταν είδα τον κόσμο στην πρεμιέρα γούσταρα».
pressaris

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ'ΝΕΑ