Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Σύσκεψη για τον Τουρισμό στην ΠΑΜ-Θ

0 σχόλια
«Σύσκεψη στην ΠΑΜ-Θ ενόψει της συμμετοχής της στις εκθέσεις Philoxenia και TTR στο Βουκουρέστι»

Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Γιώργος Παυλίδης συγκάλεσε σύσκεψη με θέμα την τουριστική προβολή της ΠΑΜ-Θ, την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014, ενόψει των δύο τουριστικών εκθέσεων στις οποίες θα λάβει μέρος η Περιφέρεια στα μέσα Νοεμβρίου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, η Εκτελεστική Γραμματέας κα. Ζωή Κοσμίδου καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Ο Περιφερειάρχης θέλοντας να δώσει το στίγμα της νέας πολιτικής τόνισε: «τοποθετούμε στον πυρήνα του στρατηγικού μας αναπτυξιακού σχεδιασμού ενδυναμωμένο τόσο τον 12μηνο τουρισμό όσο και τον μαζικό και όλες τις εναλλακτικές μορφές του, στο σύνολο της περιοχής μας με διακριτούς τους επιμέρους προορισμούς,. Πυλώνες αυτής της στόχευσης θα είναι το ευρύ άθικτο περιβάλλον μας, το πολιτισμικό μας υπόβαθρο αλλά και το γεγονός ότι είμαστε φυσική έξοδος και η κοντινότερη καλύτερη θάλασσα διακοπών, στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, για 50.000.000 κατοίκους της Βαλκανικής, της Ευρώπης και όχι μόνον, οι οποίοι κατοικούν έξω από τα όριά μας σε απόσταση 4-5 ωρών οδικής διαδρομής».
Οι εκθέσεις που θα πάρει μέρος η Περιφέρεια ΑΜ-Θ είναι: η Philoxenia στη Θεσσαλονίκη από 13 έως 16 Νοεμβρίου 2014, και η 32η TTR στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας την ίδια περίοδο. 
Για την καλύτερη εκπροσώπηση της Περιφέρειας καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τους ιδιώτες να αποστείλουν έγκαιρα πληροφοριακό υλικό. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά μπορείτε ν΄ απευθύνεστε στην Ευγενία Εξακοΐδου τηλ. 2531352150, Γιώργο Παναγόπουλο τηλ. 2551350573 και στον Χαράλαμπο Ευστρατίου τηλ 2541350221.

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό