Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Επίσκεψη του ΥΦΥΠΕΞ Άκη Γεροντόπουλου στα αναχώματα του Πραγγίου

0 σχόλια
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Έβρου Άκης Γεροντόπουλος, μετά την παρέλαση στο Διδυμότειχο για την εθνική επέτειο, επισκέφθηκε στην περιοχή του Πραγγίου τα αναχώματα του ποταμού Έβρου, προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση η οποία επικρατεί εκεί.
Συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Διδυμοτείχου κ.ΠαρασκευάΠατσουρίδη, τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΤΟΕΒ Διδυμοτείχου κ.ΤάσοΚαραμπατσάκη και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πραγγίουκ.Χριστόφορο Ζαφειρόπουλο, είδαν την υπερχείλιση που έγινε σε ορισμένα σημεία. τις πλημμυρισμένες εκτάσεις και εξέτασαν την κατάσταση η οποία  έχει διαμορφωθεί.
Μετά την συμμετοχή του στην έκτακτη σύσκεψη που έγινε στην Αλεξανδρούπολη με θέμα την αύξηση των υδάτων του ποταμού Έβρου, αλλά και την επίσκεψη στα αναχώματα της περιοχής Πραγγίου Διδυμοτείχου, ο κ.Γεροντόπουλος επεσήμανε: «Ενημερώνομαι διαρκώς για την υπάρχουσα κατάσταση και παρακολουθώ τις εξελίξεις με την αύξηση των νερών του ποταμού Έβρου, έτσι ώστε στην περίπτωση που χρειαστεί, να συμβάλλω με τις δικές μου δυνάμεις στην επίλυση των θεμάτων που πιθανόν να προκύψουν. Όλοι ευχόμαστε η κατάσταση να μην επιδεινωθεί, αλλά παρακολουθούμε συνεχώς τα όσα συμβαίνουν».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό