Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ: ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ"

0 σχόλια
Τα προβλήματα που υπάρχουν στο Στάδιο ""Φώτης Κοσμάς" με την συντήρηση του γηπέδου εξέφρασε σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή "maximum" στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό.
Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος  ανέφερε την δυσκολία που αντιμετωπίζουν  κάθε φορά που η ομάδα αγωνίζεται εντός έδρας.
Παρακαλούμε να κουρευτεί το γήπεδο ,να βαφτούν οι γραμμές από τους υπεύθυνους του Σταδίου ,σε ερώτηση του δημοσιογράφου ποιοί  είναι υπεύθυνοι για τις εργασίες και εάν έχει ενημερωθεί ο Δήμος  με κάποιο έγγραφο, ο πρόεδρος είπε ότι στο στάδιο υπάρχουν τρείς εργαζόμενοι ,μία καθαρίστρια, ο ένας υπάλληλος  έχει προβλήματα υγείας, και ο άλλος δεν γνωρίζει να χειρίζεται το χορτοκοπτικό μηχάνημα.

Το χόρτο αρκετές φορές το κουρεύει εθελοντής την Παρασκευή  για να αγωνιστεί η ομάδα διότι στη Γ Εθνική οι διαιτητές είναι πιο σχολαστικοί και κινδυνεύουμε να χάσουμε το παιχνίδι  λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.
Στη συνέχεια ο κος Βαλσαμίδης Παναγιώτης ανέφερε   τραυματισμό (κάκωση μηνίσκου )  παίκτη σε προπόνηση  επειδή το χόρτο ήταν 15 πόντους και στον αθλητή έπρεπε να γίνει επέμβαση  άμεσα (1000 Ευρώ τα έξοδα),κινδυνεύουν κάθε φορά οι ποδοσφαιριστές όταν κάνουν προπόνηση.

 Μας ζήτησαν να φέρουμε πετρέλαιο για το κουρεπτικό του Δήμου

Δεν μπορεί με παρακάλια να κουρεύεται κάθε φορά το γήπεδο φυσικά και έχουμε καταθέσει με έγγραφο στο δήμο με αιτήματα για το Στάδιο.
ακούστε τον πρόεδρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό