Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Ο Ανδρέας Παντζιαράς είναι ο νέος προπονητής της Δόξας !!!

0 σχόλια
Όπως αναμένονταν, ο Ανδρέας Παντζιαράς μετά την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη τακτοποίησε το θέμα που αντιμετώπιζε και αμέσως επικοινώνησε με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της Δόξας, δίνοντας την οριστική του απάντηση στην πρόταση για συνεργασία, η οποία ήταν θετική.
Έτσι αύριο το μεσημέρι θα επιστρέψει στην Δράμα προκειμένου να κάνει την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στην προπόνηση που εκτός απροόπτου θα γίνει το μεσημέρι στο χώρο του βοηθητικού γηπέδου της ομάδας. Σε ότι αφορά το θέμα του γυμναστή καθώς δεν θα έχει κάποιον δικό του συνεργάτη, θα του προταθούν κάποια ονόματα και την τελική επιλογή θα την κάνει ο ίδιος.
Προς το παρών και για τις επόμενες μέρες, μέχρι να κλείσει το θέμα της επιλογής, θα έχει την συνεργασία του Ανέστη Τσελεμπή. Για το Σάββατο υπάρχει προγραμματισμένο εσωτερικό διπλό όπου θα έχει την ευκαιρία να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τις δυνατότητες και την αγωνιστική κατάσταση των παίκτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό